Nieuw kostuumdrama voor fans van ‘Sisi’ en ‘Bridgerton’ staat nu op Netflix

Als jij ervan smult om terug in de tijd te gaan, geniet van mooie jurken en dol bent op series als Sisi en Bridgerton, dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix heeft vandaag een splinternieuwe film online gezet die gegarandeerd ook in de smaak zal vallen, Ehrengard: The Art of Seduction genaamd. Hierin wordt een jonge liefdesexpert zelf verliefd.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand.

Cupido wordt verliefd in Deens kostuumdrama

Cazotte weet alles van de liefde. Hij laat zich inhuren om als een soort Cupido partners te vinden voor de welgestelden. Nu roept de groothertogin zijn hulp in om een vrouw te vinden voor haar zoon.

Het plan zorgt er echter voor dat de introverte prins helemaal losgaat en er een koninklijk schandaal ontstaat. En dan valt Cazotte ook nog eens voor bruidsmeisje Ehrengard, waardoor hij ontdekt dat hij toch minder over de liefde wist dan hij dacht…

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ De film is gebaseerd op het succesvolle boek Ehrengard van de geprezen Deense schrijfster Karen Blixen
2️⃣ De kostuums zijn ontworpen door de Deense koningin Margrethe II
3️⃣ Hoofdrollen worden gespeeld door Sidse Babett Knudsen (Borgen), Mikkel Boe Følsgaard (Kastanjemanden) en Sara-Marie Maltha (The Killing)

‘Ehrengard: The Art of Seduction’ is nu te zien

Benieuwd naar de film? Netflix voegde hem op donderdag 14 september toe aan het aanbod. Wil je er eerst meer over weten? Hieronder vind je trailer, zodat je de prachtige kostuums alvast kunt bekijken.

Ehrengard: The Art of Seduction | Official Trailer | Netflix

Meer informatie over de film

Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.

TitelEhrengard: The Art of Seduction
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalDeens
CategorieKomedie, Romantiek
CastMikkel Boe Følsgaard, Sidse Babett Knudsen, Alice Bier Zandén, Emilie Kroyer Koppel, Emil Aron Dorph, Jacob Hauberg Lohmann, Sara-Marie Maltha, Jacob Højlev Jørgensen, Lone Rødbroe, Christopher Læssø, Alban Lendorf, Kit Eichler, Paul Hüttel

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.