Kijkers verbijsterd door ‘Echte Meisjes in de Jungle’: “Dit is als kijken naar een auto-ongeluk”

Het is alweer elf jaar geleden dat we konden genieten van Echte Meisjes in de Jungle, het razend populaire realityprogramma waarin een handvol influencers tijdelijk verplaatst naar het regenwoud. Dat gaat gepaard met veel hilarische situaties en, zo blijkt, keiharde confrontaties. Vandaag begon het gloednieuwe seizoen van de hitserie van start op Videoland en hier vind je de eerste reacties van kijkers.

Met open mond gekeken naar de eerste twee afleveringen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ op Videoland

Abonnees van Videoland laten via social media weten dat ze met open mond hebben gekeken naar de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. Zo geeft @bentino_txt aan: “De dame des huizes heeft zojuist #echtemeisjesindejungle aangezet. En ik krijg mijn mond niet meer dicht. #wtf. Dit is als kijken naar een auto-ongeluk. Ongegeneerd. Zonder te helpen. Met je telefoon om het filmen. Ik schaam me ook. #echtemeisjesindejungle” De ene persoon ergert zich verder enorm aan de deelnemende influencers, terwijl de ander juist geniet van een paar diva’s in Laos en hun bijzondere uitspraken. Ook de terugkeer van Valerio op de Nederlandse televisie stemt de Hollandse huiskamers gelukkig.

Commentaar op uiterlijk van de deelnemende influencers

In elf jaar tijd is er veel veranderd in de wereld van de Nederlandse influencers, zo merken meerdere kijkers op. Meerdere personen schrokken in de onderstaande berichten van de impact die de plastische ingrepen op het uiterlijk van de dames hebben hebben gehad. Maar ook commentaar op anderen binnen de groep wordt niet onbesproken gelaten…

Kijkers breken een lans voor Jill

Ten slotte is het nog belangrijk om de hartverwarmende woorden richting Jill Goede uit te lichten. In de tweede aflevering vertelt ze voor de camera dat ze onzeker wordt van het uiterlijk van de andere dames in haar team, maar daar wil televisiekijkend Nederland graag het tegendeel van bewijzen door Jill te laten weten dat ze volgens hen “lekker naturel” en een “real beauty” is.

Verhaal, informatie en trailer van de serie op Videoland

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het grote avontuur aan in Laos. De influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

Het nieuwe seizoen van de serie is sinds maandag 9 januari te zien op Videoland en elke week verschijnt er na deze dubbele première-aflevering een nieuwe episode online. Het eerste seizoen uit 2011 is momenteel niet op de Nederlandse streamingdiensten te kijken.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersChannah Koerten, Michella Kox, Janice Blok, Lena, Diva, Gaby Blaaser, Annebel Visscher, Jill Goede, Louisa Janssen, Esmee Iepema, Fabiola Volkers, Kelly Heruer
Echte Meisjes in de Jungle | Officiële trailer

Synopsis: Videoland