Eerste beelden: derde seizoen van populaire Netflix-serie ‘Undercover’

Het is bijna zo ver: het derde seizoen van Undercover zal binnenkort op Netflix verschijnen! Netflix heeft de allereerste beelden gedeeld van de nieuwe afleveringen die nog deze maand online zouden moeten komen, met daarin nieuwe namen in de cast waaronder Nazmiye Oral en Murat Seven.

Eerste beelden met nieuwe cast: seizoen 3 van populaire Netflix-serie ‘Undercover’

In een persbericht heeft Netflix laten weten nieuwe leden aan de cast van Undercover toe te voegen. In seizoen 1 jaagde Tom Waes in zijn rol als Bob Lemmens op Ferry & Danielle Bouman, terwijl het tweede seizoen in het teken stond van Laurent & JP Berger van de El Dorado Ranch. In het derde seizoen worden de nieuwe vijanden gespeeld door de Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Het echtpaar staat aan het hoofd van een geavanceerde drugsbende.

Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie. De eerste beelden zijn nu door Netflix vrijgegeven.

Ook een korte teaser van 30 seconden op YouTube verschenen

Naast foto’s heeft de streamingdienst ook besloten een korte teaser te lanceren van het nieuwe seizoen. Je kunt 30 seconden genieten van de eerste (bewegende) beelden van de nieuwe afleveringen van de Nederlands-Vlaamse misdaadserie.

Verhaal van het derde seizoen van Undercover

Ten slotte heeft Netflix voor het eerst laten weten waar het derde seizoen van Undercover precies over zal gaan. Bob is namelijk wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…