Er komt dit najaar een intrigerende Nederlandse serie aan

Binnenkort kunnen fans van Nederlandse series terecht op CANAL+, want zij zijn bezig met hun eerste Nederlandse Original. Er komt een serie aan die geïnspireerd is op de schokkende moord op Marianne Vaatstra.

Serie gebaseerd op het verhaal van Marianne Vaatstra

Marianne Vaatstra was zestien toen ze in 1999 verdween. Haar lichaam werd later in een weiland tussen haar dorp en een AZC in gevonden. Het duurde dertien jaar voordat de dader, Jasper S., gevonden werd. Dit verhaal is de basis van de nieuwe serie Een Van Ons. Het is de eerste Nederlandse Original van de streamingdienst CANAL+. Voor dit project slaan producent Pieter Kuipers (Riphagen), scenarioschrijver Willem Bosch (Penoza) en regisseur Michiel van Erp (Ramses) de handen ineen.

Er komen zes afleveringen, die het verhaal ieder vanuit een ander hoofdpersonage belichten. Ook Een Van Ons draait dus om de jarenlange zoektocht naar de dader van de verkrachting en moord op een 16-jarig meisje. Deze situatie zet het dorp, de media en het hele land op scherp. Volgens CANAL+ is de serie “kwalitatief hoogstaand, zowel qua regie, verhaallijn als cast”. Wie de hoofdrollen spelen, is nog onbekend.

Wanneer verschijnt de serie op CANAL+?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe Nederlandse serie te zien zal zijn. We hebben nog geen officiële releasedatum ontvangen, maar kunnen wel alvast vertellen dat het dit najaar zover zal zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer informatie over CANAL+

Een Van Ons komt naar de nieuwe streamingdienst CANAL+. Hiermee wordt de serie onderdeel van hun indrukwekkende bibliotheek. Je vindt hier ook titels van Dutch FilmWorks, STUDIOCANAL, Lionsgate, Lumière en zelfs Viaplay. Zo kun je er terecht voor films als The WhaleMoonfall en The Unbearable Weight of Massive Talent en series als The SwarmFuria en Billy the Kid.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij CANAL+ je helemaal niets. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst iets voor jou is. Daarna ga je €4,99 per maand betalen. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van €49,90, waarmee je omgerekend ruim 16% bespaart.


Synopsis: CANAL+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.