Verbazing en vertedering: dit zei Twitter over ‘Een Huis Vol’

Het zomerseizoen van de docusoap Een Huis Vol is helaas alweer afgelopen, maar dat betekent wel dat heel Twitter weer vol staat met de leukste commentaren. Wat is Nederland dit jaar opgevallen aan de grote gezinnen? In dit artikel zetten we de interessantste tweets over het veertiende seizoen op een rij.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit werd er op Twitter gezegd over ‘Een Huis Vol’

In dit seizoen keerden er een aantal oude bekenden terug: de Jelies uit Tollebeek, de familie Cudogham uit Amsterdam en de in Duitsland wonende familie Buddenbruck. Ook voegde de schippersfamilie Zeldenrust zich bij de deelnemers. Over alle families had Twitter genoeg te zeggen, en wij hebben de leukste en opvallendste reacties voor je verzameld.

De familie Cudogham: de pet van Iven en het reisje naar New York

De Amsterdamse familie Cudogham zorgde dit seizoen voor de meeste reacties. Vooral de pet van Iven Cudogham, de vader des huizes, kreeg op Twitter nogal wat te verduren. Ook hun tripje naar New York, dat lijnrecht tegenover hun andere duurzame principes lijkt te staan, hield de gemoederen behoorlijk bezig.

Toch was het niet een en al negativiteit op Twitter en waren er ook genoeg mensen die het gezin wél leuk vonden.

https://twitter.com/GoedhartNell/status/1554886436616380416
https://twitter.com/Anti4ushooligan/status/1555249361189306375

De familie Jelies: lof voor de kinderen en lol om Johan Jelies

Op Twitter valt het vooral op hoeveel mensen te spreken zijn over de Jelies-kinderen. Linda wil er zelfs een paar adopteren, als vader Johan en moeder Janneke het toelaten tenminste.

Johan Jelles heeft de lachers met zijn grappige uitspraken in ieder geval ook behoorlijk op de hand.

De familie Buddenbruck: kappersopleiding en een verklede paashaas

Moeder Thaila heeft na 25 jaar haar kappersopleiding weer opgepakt. Verder had zoon Xavier dringend kledingadvies nodig en deed Rob een goede imitatie van Max Verstappen.

De familie Zeldenrust: Edwin van der Sar en oprechte liefde

De nieuwste toevoeging aan Een Huis Vol was de schippersfamilie Zeldenrust, met acht kinderen. Vooral de date night van pa en ma Zeldenrust bleef niet onbesproken.

Ook over de vader huizes, Jozua Zeldenrust, raakte men niet uitgepraat. Want waarom lijkt hij zo op die ene oud-keeper?

‘Een Huis Vol’ is nu terug te kijken bij NLZIET

Het veertiende seizoen is helaas alweer afgelopen, maar gelukkig kun je alle afleveringen van dit seizoen én bijna alle voorgaande seizoenen altijd terugkijken bij streamingdienst NLZIET. Meld je je nu aan voor dit video on demand-platform, dan kun je boven 14 dagen lang gratis kijken naar het complete aanbod.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Serie waarin extreem grote gezinnen worden gevolgd. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?

TitelEen Huis Vol
SoortSerie
Jaar2018-
TaalNederlands
Duur14 seizoenen
CategorieDocumentaire, Reality

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.