Waar kun je ‘Een Huis Vol Emigreert’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op vrijdag 2 februari verscheen de eerste aflevering van de extra serie Een Huis Vol Emigreert. In deze extra editie volgen we de familie Jelies en de familie Kraan op avontuur naar het buitenland. Ze laten hun leven in Nederland achter en starten een nieuwe droom. Voor de familie Jelies ligt deze droom in Spanje. De familie Kraan gaat een camping runnen in Luxemburg. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Een Huis Vol Emigreert’ online kijken?

Een Huis Vol Emigreert wordt sinds vrijdag 2 februari wekelijks uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Een Huis Vol Emigreert bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je het eerste seizoen nu ook al compleet vooruitkijken bij de streamingdienst. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Een Huis Vol Emigreert niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Een Huis Vol Emigreert en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Een Huis Vol Emigreert’

In Een huis vol emigreert volgen we de familie Jelies en de familie Kraan terwijl ze hun levens in Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland.

Streaming informatie over de serie

TitelEen Huis Vol Emigreert
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NPO Start

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.