Wanneer komt seizoen 2 van ‘Eén Grote Familie’ op Videoland?

Op 14 oktober 2023 konden we genieten van de nieuwe Nederlandse dramaserie Eén Grote Familie. In de serie volgen we het verhaal van het samengestelde gezin van Julia en Taco. Ook zo genoten van alle afleveringen? Goed nieuws, want er zit een nieuwe reeks aan te komen. Maar wanneer kunnen we seizoen twee op Videoland verwelkomen?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hier gaat ‘Eén Grote Familie’ over

Vorig jaar oktober werden we getrakteerd op een nieuwe Nederlandse dramaserie. Het verhaal volgt het leven van het samengestelde gezin van Julia en Taco. Julia (Chantal Janzen) trekt samen met haar twee dochters Michelle en Kees en haar zoon Guus in bij nieuwe vriend Taco (Lykele Muus). Het wordt een drukke boel thuis, want haar partner heeft ook drie kinderen; Max, Lotus en Sim. Alle gezinsleden moeten leren omgaan met hun nieuwe leven. Dit leidt tot grappige, moeilijke en ontroerende momenten, waarbij de emoties soms hoog oplopen.

Wanneer komt seizoen twee van ‘Eén Grote Familie’ op Videoland?

De serie is bedacht door Chantal Janzen en is geïnspireerd op haar eigen samengestelde gezin. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak. Chantal zelf speelt de rol van Julia. Heb je alle afleveringen allang uitgekeken? Dan ben je vast benieuwd wanneer je seizoen twee op Videoland kunt verwachten. Afgelopen november maakte de streamingdienst bekend dat het verhaal de best bekeken Videoland-dramaserie van 2023 is. Het was dus allang niet meer de vraag óf er een tweede seizoen aan zat te komen, maar wanneer deze zou verschijnen.

Goed nieuws, want Chantal Janzen heeft op haar Instagram een foto van het script geplaatst. Op de foto is te lezen ‘Eén Grote Familie. Seizoen 2, aflevering 1.’ De opnames zijn dus gestart. Helaas is er nog geen officiële datum naar buiten gebracht. Seizoen 1 verscheen in oktober. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook seizoen twee rond het najaar (september/november) op Videoland verschijnen. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Meer informatie over de serie

Moeder Julia trekt samen met haar twee dochters en zoontje in bij haar vriend Taco en zijn twee dochters en zoon. En flinke verandering voor iedereen binnen dit samengestelde gezin. Want hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding en nieuwe bonusgezinsleden?

TitelEén Grote Familie
Jaar2023-
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalNederlands
GenreDrama
BedenkerChantal Janzen
CastChantal Janzen, Lykele Muus, Joy Delima, Selin Akkulak, Jeroen van Koningsbrugge, Josephine Arendsen, Doris Zuijderland, Moos Hofsta, Oskar D Transue, Noelle Simson, Silou Zijlstra, Tina de Bruin, Olivia Lonsdale, Huub Stapel, Beaudil Elzenga, Ezra Blok

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.