Ed Sheeran doet een boekje open in gloednieuwe docureeks op Disney+

Zijn er nog fans van Ed Sheeran in de zaal? Deze week brengt de Britse singer-songwriter niet alleen een gloednieuw album uit, hij opent vandaag ook de deuren voor ons in zijn eigen documentaireserie Ed Sheeran: The Sum Of It All. De vier afleveringen waarin hij openhartig vertelt over alle hoogte- en dieptepunten van zijn leven zijn vanaf nú te zien op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Intiem kijkje in het leven van superster Ed Sheeran

Ooit was hij een te klein, stotterend, roodharig knulletje met een droom en nu is hij een internationale popster. Sinds hij in 2011 doorbrak met zijn single The A Team is Ed Sheeran eigenlijk niet uit de hitlijsten weg te denken. Hij maakt de ene grijsgedraaide plaat na de andere en inmiddels staat alweer het vijfde album van de Brit op het programma. Deze vrijdag komt er met (Substract) een einde aan zijn studioalbums met een wiskundige titel. Nog maar twee nachtjes slapen dus, en tot die tijd kun je je vermaken met de gloednieuwe documentaireserie over de zanger.

In de vier afleveringen tellende reeks vertelt hij meer over zijn carrière en toekomstplannen, maar ook over de keerzijde van zijn succes. Daarnaast komen de zware jaren die hij gehad heeft voorbij. De afgelopen tijd overleed zijn beste vriend, werd er een tumor bij zijn vrouw ontdekt en kwam hij voor de rechter omdat hij met zijn hit Shape of You plagiaat gepleegd zou hebben. Dit alles heeft een enorme impact gehad op het leven van de singer-songwriter. Voor het eerst gooit hij alles op straat in de serie Ed Sheeran: The Sum Of It All op Disney+.

Ed Sheeran: The Sum Of It All | Official Trailer | Disney+

‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ is nu te zien op Disney+

Op woensdag 3 mei heeft Disney+ de documentaireserie Ed Sheeran: The Sum Of It All aan het aanbod toegevoegd. Je kunt dus direct alle afleveringen (met de titels Love, Loss, Focus en Balance) streamen en bingewatchen behoort tot de opties.

Benieuwd wat er bij Disney+ nog meer op de planning staat in mei? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Internationale superster Ed Sheeran geeft in deze openhartige serie een kijkje in zijn leven.

TitelEd Sheeran: The Sum Of It All
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 4 afleveringen
TaalEngels
CategorieDocumentaire, Muziek
CastEd Sheeran, Cherry Seaborn

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.