Gloednieuw seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ vandaag van start

Bijna elf jaar geleden was Echte Meisjes In De Jungle voor het laatst op tv te zien, maar veel momenten zijn nog steeds in ons geheugen gegrift. Nu is het tijd om nieuwe herinneringen te maken, want vandaag gaat een gloednieuw seizoen van de hitserie van start op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien en de eerste reacties van kijkers zijn zeker niet mals.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Veel bekende gezichten in ‘Echte Meisjes In De Jungle’

In 2011 was Echte Meisjes In De Jungle voor het eerst te zien op RTL 5. Destijds ging Britt Dekker er met de prijs vandoor en die is inmiddels natuurlijk niet meer uit het Nederlandse tv-landschap weg te denken. Ook een opvallend personage uit het eerste seizoen: Michella Kox. En die is er nu ook weer bij!

Daarnaast vertrekken oud-Bachelorette Gaby Blaaser, een aantal dames uit Temptation Island (waaronder Fabiola en Annebel) en flink wat Ex On The Beach-sterren als Lena, Esmée en Channah naar de jungle van Laos om uit te maken wie er met de prijs van 20.000 euro naar huis gaat. Hiervoor moeten ze opdrachten uitvoeren die hun uithoudingsvermogen, kracht en kennis testen en uiteraard overleven in de wildernis. Twee teams strijden tegen elkaar en als we de eerste beelden mogen geloven belooft het weer lekker dramatisch te worden.

Eerste twee afleveringen vanaf 9 januari te zien

Het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle is op maandag 9 januari 2023 van start gegaan. We beginnen direct goed met twee afleveringen, waarna elke maandag een gloednieuwe episode online gezet wordt.

Deze keer is de serie exclusief op Videoland te zien. De presentatie van het gloednieuwe seizoen ligt in handen van Valerio Zeno, die hiermee zijn comeback op het kleine scherm maakt.

Meer informatie over de serie

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het grote avontuur aan in Laos. De influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersChannah Koerten, Michella Kox, Janice Blok, Lena, Diva, Gaby Blaaser, Annebel Visscher, Jill Goede, Louisa Janssen, Esmee Iepema, Fabiola Volkers, Kelly Heruer

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.