Het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ start op deze datum

Het is tijd voor drama. Binnenkort vertrekken elf diva’s naar de jungle en dat kan maar één ding betekenen: er staat een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle op het programma. Lees hier wanneer Videoland de eerste aflevering toevoegt.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Op déze datum keert ‘Echte Meisjes in de Jungle’ terug

Videoland heeft besloten het jaar goed te beginnen. Daarom is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op maandag 1 januari te zien, waarna je kunt rekenen op wekelijkse episodes. Zoals ze zelf laten weten in de aankondiging wordt dit “het beste medicijn op nationale uitbrakdrag”.

Opnieuw gaan verschillende Nederlandse realitysterren met elkaar de strijd aan in de jungle, onder leiding van presentator Valerio Zeno. Vorig seizoen zorgde dit voor een hele hoop drama en ook het nieuwe seizoen belooft weer voor een boel uitspattingen te zorgen. In de eerste teaser komen er alweer een aantal heerlijke momenten voorbij.

Dit zijn de deelnemers van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Dan is het ook nog tijd om de dames aan je voor te stellen die deze keer in de jungle zullen verschijnen. In het onderstaande overzicht laten we weten welke bekende realitysterren te zien zullen zijn in het splinternieuwe seizoen en waar je ze nu eigenlijk van kunt kennen.

DeelnemerKun je kennen van
Deveny SoodaMarried at First Sight: Match or Mistake
Famke LouiseFamke & Denzel: Een Nieuw Begin, De Verraders
Imen DirieLove Island
Jacomien ZoerUrk!
Kelly van der VeerBig Brother
Lesley VersprilleEx On The Beach
Louisa JanssenEchte Meisjes in de Jungle
Michella KoxEchte Meisjes in de Jungle
Michelle LootsRoy Donders: Altijd Wat Bijzonders
Shanta BakkerTemptation Island
Shirley CramerTemptation Island VIPS, Ex On The Beach, Eating With My Ex
Esmee IpemaEx On The Beach, Good Luck Guys

Meer informatie over de serie

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Esmee Ipema

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.