Op deze datum kun je kijken naar de reünie van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Het nieuwe jaar begon gelijk met een hoop drama, want op 1 januari 2024 verscheen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. Onder leiding van presentator Valerio Zeno trotseren de Brokopondo Babes en Sranang Sweeties de jungle. Helaas is het seizoen alweer bijna voorbij. Maar we hebben goed nieuws, want ook dit jaar verschijnt er een reünie-aflevering. In dit artikel vertellen we je alles over de datum.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Echte Meisjes in de Jungle’ in januari van start

We hebben de afgelopen weken kunnen genieten van een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. De eerste aflevering kwam op 1 januari online, waarna er iedere week een nieuwe aflevering op Videoland verscheen. Opnieuw gaan verschillende Nederlandse realitysterren met elkaar de strijd aan in de jungle. Ditmaal zijn alle deelneemsters afgereisd naar de jungle van Suriname: dé plek waar het programma allemaal begon.

In twee teams voeren zij verschillende opdrachten uit, waarbij ze een plek in het luxe kamp of geld kunnen verdienen. Uiteraard is presentator Valerio Zeno ook weer van de partij. Maar dit is niet het enige bekende gezicht dat we terugzien. Zo keren ook Esmee (Ex On The Beach, Good Luck Guys), Michella Kox en Louisa Janssen terug naar de jungle.

@streamwijzer Gebeten door een vogelspin in de jungle 🕷️ — Persdag ‘Echte Meisjes in de Jungle’, nieuw seizoen vanaf 1 januari te zien bij Videoland — #echtemeisjes #echtemeisjesindejungle #videoland ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿
@streamwijzer De grootste dramaqueens van de jungle 💁‍♀️ — Persdag ‘Echte Meisjes in de Jungle’, nieuw seizoen vanaf 1 januari te zien bij Videoland — #echtemeisjes #echtemeisjesindejungle #videoland #dramaqueen ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Op deze datum verschijnt de reünie-aflevering van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

We zijn dit seizoen weer op een flinke portie drama getrakteerd. Net als vorig seizoen kon een reünie-aflevering dan ook niet uitblijven. Goed nieuws, want op maandag 26 februari kun je deze extra aflevering op Videoland verwachten. Dit betekent dat de grote finale een week eerder zal plaatsvinden, namelijk op 19 februari 2024. Aan Valerio Zeno de taak om de reünie te presenteren. Het zal er heftig aan toe gaan als we het onderstaande Instagram bericht van Louisa mogen geloven.

Hoe laat verschijnt de reünie-aflevering online?

Nu ben je uiteraard benieuwd hoe laat je naar de reünie-aflevering kunt kijken. De reünie tussen de deelneemsters van Echte Meisjes in de Jungle verschijnt net als alle andere afleveringen online op Videoland. Afleveringen op deze streamingdienst verschijnen doorgaans tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts. Dit betekent dat je vanaf middernacht op zondag-maandag al kunt kijken naar de reünie-aflevering.

Het tijdstip waarop afleveringen online komen bij streamingdiensten in Nederland verschilt erg per platform. Zo is Prime Video van Amazon met stipt 00:00 uur doorgaans erg vroeg. Disney+ houdt daarentegen net als Netflix bij ‘Original’ films en series 9 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan.

Meer informatie over de serie

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2024
TaalNederlands
Duur5 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Vonneke Bonneke

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.