Waar kun je de reünie van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de reünie van Echte Meisjes in de Jungle (2024) online kijken kunnen. In deze aflevering blikken de deelneemsters terug op hun avontuur in de jungle. Uiteraard gaat dit niet gepaard zonder de nodige drama. Hieronder geven wij aan aan of de reünie-aflevering op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Waar kun je reünie van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ online kijken?

De reünie-aflevering van Echte Meisjes in de Jungle gaat op maandag 26 februari 2024 in première. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de reünie per videodienst in Nederland.

VideolandDit is de aangewezen streamingdienst waar je de reünie van Echte Meisjes in de Jungle kunt kijken. Op deze streamingdienst staan ook alle andere afleveringen en eerdere seizoenen.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Echte Meisjes in de Jungle helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze reünie-aflevering jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Prime VideoHelaas is het bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, niet mogelijk om naar de reünie van Echte Meisjes in de Jungle te kijken. Wel kijk je hier naar alle afleveringen van Good Luck Guys, inclusief de reünie-aflevering.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ (2024)

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

Streaming informatie over de serie

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2024
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Vonneke Bonneke

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.