Seizoen 4 van ‘Echte Gooische Moeders’ vandaag van start op Videoland

Fans van Echte Gooische Moeders opgelet, want we kunnen weer gaan genieten van een nieuw seizoen. In februari deelde Kimberly Bosman al dat de opnames in volle gang waren. Nu is er nog veel beter nieuws, want de eerste nieuwe aflevering is verschenen. In dit artikel vertellen we je alles over seizoen 4.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Verhaal van seizoen 4

Het is alweer een tijd geleden sinds het laatste seizoen van Echte Gooische Moeders. In 2020 verscheen de serie voor het eerst op Videoland. Het programma werd direct ontzettend goed ontvangen en geliefd door kijkers. Inmiddels zijn we drie seizoenen en twee specials verder. Zo verscheen in 2022 de Moederdag-special Echte Gooische Moederdag en gingen de dames in hetzelfde jaar op trip naar Italië in Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita.

Gelukkig kunnen we weer gaan genieten van een nieuw seizoen. In de serie volgen we wederom de vriendinnen Bo, Kimberly, Florine, Leslie en Pauline. We kunnen weer een hoop avonturen verwachten van de vrouwen. Leslie heeft haar vliegangst overwonnen en Bo is druk bezig met de voorbereidingen voor haar Griekse bruiloft. Naast alle glitter en glamour komen uiteraard de herkenbare uitdagingen van het moederschap voorbij en kunnen we weer rekenen op een hoop Gooische gezelligheid.

Dit is het uitzendschema van ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 4

Sinds maandag 6 mei 2024 kun je wekelijks rekenen op een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders. Het vorige seizoen bestond uit 10 afleveringen. Als het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal bestaat, ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag6 mei 2024
2Maandag13 mei 2024
3Maandag20 mei 2024
4Maandag27 mei 2024
5Maandag3 juni 2024
6Maandag10 juni 2024
7Maandag17 juni 2024
8Maandag24 juni 2024
9Maandag1 juli 2024
10Maandag8 juli 2024

Meer informatie over de serie

Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastFlorine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.