Wanneer komt ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 3 op Videoland?

Het tweede deel van Echte Gooische Moeders was opnieuw erg leuk om te zien, maar ook op sommige momenten emotioneel en zwaar. Kijkers zijn benieuwd of RTL doorzet en de deelnemers nog eens mee willen doen door nieuwe afleveringen te maken. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Echte Gooische Moeders seizoen 3 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Echte Gooische Moeders seizoen 3 op Videoland?

We hebben al tweemaal enorm mogen genieten van het luxueuze leven van de Echte Gooische Moeders, maar ook lief en leed werd door de afleveringen heen met ons als kijker gedeeld. Nu fans zich afvragen of er ook een derde set afleveringen zal worden gemaakt, ligt die vraag vooral bij RTL. De afweging voor verlenging wordt doorgaans gemaakt op basis van productiekosten en kijkcijfers.

Op het moment van schrijven is er inmiddels wel mooi nieuws medegedeeld, want in de onderstaande tweet zie je dat het derde seizoen van Echte Gooische Moeders er inderdaad aan zit te komen. De nieuwe afleveringen zullen in 2023 online verschijnen, maar een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend. De redactie van Streamwijzer zal dit goed in de gaten houden en het je als eerste via je mail laten weten zodra we meer te horen krijgen over de releasedatum. Laten we hopen dat Leslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes en Florine Hofstee snel terug zullen keren naar de streamingdienst van RTL..

Waar gaat het verhaal van Echte Gooische Moeders over?

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeert: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
SoortSerie
Jaar2020
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersLeslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes, Florine Hofstee

Waar kun je Echte Gooische Moeders online kijken in Nederland?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst naar de afleveringen van Echte Gooische Moeders kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. RTL heeft deze Original geproduceerd en exclusief uitgebracht via haar eigen video on demand-platform Videoland. In Nederland blijft Videoland dus voor zover bekend de enige streamingdienst waarop naar Echte Gooische Moeders kan worden gekeken.

→ Alle seizoenen van Echte Gooische Meisjes vind je hier 🍿

Komt er een Echte Gooische Moeders seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het derde seizoen van Echte Gooische Moeders nog niet eens verschenen, is nu ook nog niet bekend of er een vierde deel van de serie op de planning staat bij RTL. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van het derde seizoen van de serie?

Er is nog geen trailer van een mogelijk derde seizoen van Echte Gooische Moeders te zien, maar je kunt nog wel genieten van de onderstaande aankondiging van S2.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland