De Echte Gooische Moeders zijn terug op Videoland in een splinternieuw seizoen

Ooit waren het de Echte Gooische Meisjes en inmiddels gaan ze door het leven als de Echte Gooische Moeders, maar dat betekent niet dat ze hun gevoel voor humor, hang naar drama en Gooische glamour kwijt zijn. De dames verschenen al in twee eerdere seizoenen van hun eigen realityserie en diverse specials op Videoland en zijn sinds vandaag eindelijk terug. De eerste aflevering van het derde seizoen is nú te zien.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kunnen we verwachten van ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 3

De eerste trailer van het derde seizoen zorgde direct voor een leuke verrassing: Kimberly, die er een aantal keer niet bij was, is weer terug en daarmee is het clubje eindelijk weer compleet. Samen met Pauline, Florine, Bo en Leslie opent ze haar deuren voor ons. De dames nemen ons mee in de leuke en minder leuke facetten van hun leven. “We maken van alles mee. Van grote hoogtes tot diepe dalen,” teasen ze zelf.

Maar wat kunnen we nu eigenlijk allemaal verwachten? Een hele hoop! De dames reizen niet alleen af naar Ibiza, ook een tripje naar het net zo leuke Ameland staat op het programma. Bo gaat natuurlijk trouwen en de voorbereidingen zijn in volle gang, terwijl Pauline druk is met het plannen van Harmens vijftigste verjaardag. Er is dus weer genoeg te zien.

De eerste aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 3 is nu te zien

Vandaag is de dag dat de allereerste aflevering van Echte Gooische Moeders seizoen 3 verschenen is op Videoland en dat betekent natuurlijk dat je vanaf nu iedere maandag klaar kunt zitten voor een gloednieuwe episode. Dit is slechts een van de vele titels die in mei op het streamingplatform verwacht worden. Binnenkort kun je hier bijvoorbeeld ook nieuwe seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch en Het Perfecte Plaatje verwachten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Meer informatie over de serie

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeert: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersLeslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes, Florine Hofstee

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.