Echte Gooische Moeders seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

De Echte Gooische Meisjes zijn terug en ze zijn inmiddels allemaal moeder geworden! Na twee seizoenen van de serie uit 2010 zijn we inmiddels 10 jaar later benieuwd naar hoe het de dames vergaat en dat zagen we in een uiterst succesvol eerste deel van de serie. Nu zijn fans benieuwd wanneer het vervolg van de serie verschijnt. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Echte Gooische Moeders seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Echte Gooische Moeders over?

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeert: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

Titel: Echte Gooische Moeders
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Cast: Leslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes, Florine Hofstee
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Echte Gooische Moeders seizoen 2 op Videoland?

We weten op dit moment nog niets zeker over een eventueel tweede seizoen van Echte Gooische Moeders, maar wel heeft Pauline (34) in een interview met de Linda wat informatie prijs gegeven over de huidige plannen. Zij vertelde: ‘Er zijn nu wel wat ontwikkelingen waarvan wij al hebben gezegd dat het mooi zou zijn voor seizoen 2. Maar verder hebben we het er nog niet over gehad. Het zou zeker leuk zijn, ik heb er lol in. Het is niet alleen zakelijk, maar ook privé.’

Er zijn natuurlijk ook twee seizoenen van Echte Gooische Meisjes verschenen, dus waarom zou er geen tweede deel van de vervolgserie komen? Ook is er veel interesse op sociale media ontstaan over de nieuwe serie van de dames, dus de komst van een tweede seizoen is alles behalve onwaarschijnlijk als we het samenvoegen met de uitspraken in Pauline’s interview.

  • Wanneer komt Echte Gooische Moeders seizoen 2 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van Echte Gooische Moeders zal verschijnen en wanneer dit mogelijk zou zijn. Bij nieuws houden we je op de hoogte in de Streamwijzer Groep en via je mail.

  • Is Echte Gooische Moeders ook ergens anders online te kijken dan op Videoland?

    Helaas is Echte Gooische Moeders niet op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een andere streamingdienst te bekijken. Wel kun je de serie hieronder vinden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Echte Gooische Moeders vind je hier 🍿

Komt er een Echte Gooische Moeders seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van het tweede seizoen nog niet officieel bevestigd is, weten we momenteel ook niet of er een derde seizoen van de serie zal volgen. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Echte Gooische Moeders seizoen 2?

Op dit moment is er helaas nog geen teaser of trailer van een tweede seizoen van Echte Gooische Moeders, omdat de release nog niet bevestigd is. Wel kun je hieronder met de trailer van seizoen 1 alvast in de stemming komen.

Echte Gooische Moeders | Nu te zien