Waar kun je de serie ‘Echte Gooische Moeders’ (2020-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Echte Gooische Moeders (2020) online kijken kunnen. In de serie volgen we het leven van de vijf vriendinnen Kimberly, Florine, Pauline, Bo en Leslie. Naast alle glitter en glamour komen uiteraard de herkenbare uitdagingen van het moederschap voorbij. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Echte Gooische Moeders’ uit 2020 online kijken?

Twaalf jaar na het eerste seizoen van Echte Gooische Meisjes verscheen in 2020 de nieuwe serie Echte Gooische Moeders. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

VideolandOp Videoland kun alle drie de seizoenen van Echte Gooische Moeders. Ook de eerste aflevering van het vierde seizoen verschijnt op maandag 6 mei 2024 op de streamingdienst. Vanaf deze datum kun je wekelijks op Videoland terecht voor een nieuwe aflevering.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Echte Gooische Moeders niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de serie Echte Gooische Moeders helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is de serie ook niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal van ‘Echte Gooische Moeders’

Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

Streaming informatie over de serie

TitelEchte Gooische Moeders
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastFlorine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.