Hoe laat komt een nieuwe aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’ online op Videoland?

Op maandag 6 mei 2024 verscheen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders op Videoland. Vanaf deze datum verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering op de streamingdienst. In de serie kunnen we wederom genieten van de vriendinnen Kimberly, Florine, Pauline, Bo en Leslie. Maar hoe laat komt de nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders online op Videoland? We geven je antwoord op deze vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Wanneer en hoe laat komt ‘Echte Gooische Moeders’ op Videoland?

Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders ging op maandag 6 mei 2024 van start. Sinds deze week kunnen we iedere maandag klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Maar hoe laat is dit precies? De ervaring leert dat afleveringen op Videoland meestal tussen 00:00 en 04:00 uur ’s nachts online verschijnen. Dit betekent dat je in de nacht van zondag op maandag al terecht kunt voor een nieuwe aflevering.

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 4 van ‘Echte Gooische Moeders’?

Op maandag 6 mei 2024 was het dus zover en verscheen de eerste aflevering van seizoen 4 op Videoland. Hierna kun je nog veel meer afleveringen van Echte Gooische Moeders verwachten. Het vorige seizoen bestond namelijk uit tien afleveringen. Als het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal bestaat, ziet het uitzendschema er als volgt uit. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag6 mei 2024
2Maandag13 mei 2024
3Maandag20 mei 2024
4Maandag27 mei 2024
5Maandag3 juni 2024
6Maandag10 juni 2024
7Maandag17 juni 2024
8Maandag24 juni 2024
9Maandag1 juli 2024
10Maandag8 juli 2024

Meer informatie over de serie

Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastFlorine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.