Nieuwe Marvel-serie ‘Echo’ is nu compleet te bingen

Marvel-fans, opgelet! Het is weer tijd voor een splinternieuwe serie. Vandaag is de Hawkeye-spin-off Echo eindelijk verschenen op Disney+. Doordat alle afleveringen tegelijkertijd online gezet zijn, kun je direct aan het bingen slaan.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Echo’ over

Echo draait om Maya Lopez, de dove superheld die we leerden kennen in Hawkeye. Zij maakte indruk doordat ze mensen perfect na kon doen, waardoor ze ook hun vechttechnieken kon overnemen.

In de nieuwe serie zal ze echter vooral opnieuw contact moeten maken met haar roots en de betekenis van familie moeten omarmen, wanneer ze zich losmaakt van haar voormalige mentor en naar de Native American-gemeenschap in Oklahoma reist. De hoofdrol wordt vertolkt door Alaqua Cox, die in Hawkeye voor het eerst haar opwachting maakte in de wereld van Marvel.

Disney+ gooit direct het hele eerste seizoen online

Voor het eerst in de geschiedenis van de Marvel-series, gooit Disney+ direct alle afleveringen online. Je hoeft dus niet wekelijks te wachten op een nieuwe episode, maar kunt direct aan het bingen slaan. Het eerste seizoen bestaat uit vijf afleveringen.

Benieuwd wat er nog meer naar de streamingdienst van Disney komt in de toekomst? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘Echo’ over?

Marvel Studios presenteert Echo, waarin Maya Lopez in de schijnwerpers wordt gezet terwijl ze wordt achtervolgd door het criminele imperium van Wilson Fisk. Eenmaal thuis aangekomen, moet ze de confrontatie aangaan met haar eigen familie en nalatenschap.

TitelEcho
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSuperhelden, Actie, Avontuur
CastAlaqua Cox, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.