Alles over Ebru uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering werd Ebru aangetikt als Verrader. Maar wat weten we allemaal over deze Verrader?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is Ebru?

Ebru werd als tweede Verrader op haar schouder getikt. In het dagelijks leven is ze werkzaam als rijksambtenaar. De 36-jarige is dol op spelletjes en beschrijft haar deelname aan De Verraders als een onvergetelijke ervaring. Ondanks dat ze graag een Verrader wilde zijn, schrok ze toen ze werd uitgekozen. Ze kwam dan ook behoorlijk zenuwachtig over. Gelukkig viel dit niet veel kandidaten op. Alleen Vincent en Lucinda schreven haar naam tijdens de eerste ronde tafel op. Volgens hen was Ebru te opvallend bezig met het winnen van informatie bij verschillende groepjes. Ze lijkt haar strategie dus aan te moeten passen. Zal het haar en haar mede-verraders Tom en Ihsane lukken om de finale te halen?

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.