Na Nederlandse hitserie is nu ook ‘Eating With My Ex UK’ op discovery+ te zien

De messen zijn geslepen, want er vinden weer gloednieuwe en vurige diners plaats met ex-geliefden in het programma Eating With My Ex UK op discovery+. Na de succesvolle Nederlandse versie die deze zomer werd uitgezonden op de streamingdienst kunnen liefhebbers van het programma vol drama, passie en conflict nu weer uitkijken naar nieuwe afleveringen.

Eating With My Ex UK is vanaf 15 oktober 2021 wekelijks te zien op discovery+

In de Engelse versie van Eating With My Ex, volgt nu de Engelse versie waarin gebroken Britse koppels weer met elkaar uit eten gaan om te achterhalen waar het in de relatie mis is gegaan. Zowel bekende als minder bekende Britse ex-partners stellen elkaar drie pittige vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd krijgen. Dat zorgt stuk voor stuk voor etentjes waar de vonken vanaf vliegen. Dat is smullen geblazen. Voor de kijkers dan.

Zo vraagt parttime model Niall aan zijn ex Chloe waarom ze nu net met zijn goede vriend moest aanpappen toen hun relatie op pauze stond. En Savanna wil weten of ex Courtney echt nooit is vreemdgegaan tijdens hun relatie. Het levert weer de nodige gênante, grappige, hartverwarmende en soms ietwat ongemakkelijke antwoorden op. De serie start echter met twee Celebrity Specials waarin bekende Britten zoals Jemma Lucy (Ex On The Beach) en drag queen Jamie Campbell aanschuiven.

Nederlandse versie van ‘Eating With My Ex’ op discovery+ was een groot succes

Deze zomer kwam de nieuwe discovery+ Original-serie Eating With My Ex: Going Dutch online op de streamingdiensten. Ook hier gingen enkele bekende (reality) koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. Ze stelden elkaar drie vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd kregen. Dit stond garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms ietwat ongemakkelijke antwoorden. De laatste vraag staat op de rekening en is een vraag die kijkt naar hun toekomst samen.

In de Nederlandse versie kwam vooral veel sterren van realityprogramma’s als Temptation Island en Ex on the Beach voorbij, maar ook deelnemers van shows als Married At First Sight (Henk en Chantal) en sterren als Hans Klok en Ziggy deden mee. Het zorgde voor vuurwerk een een geliefde nieuwe guilty pleasure voor veel abonnees van de streamingdienst.

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen & Beeld: Discovery