Tijd voor drama: ‘Eating With My Ex: Going Dutch’ is terug

We kunnen weer aanschuiven bij het meest ongemakkelijke diner ooit. Eating With My Ex: Going Dutch is terug en dat betekent dat een aantal bekende exen met elkaar om tafel gaan om voor eens en voor altijd dingen af te sluiten. En dat levert zoals altijd weer een hele hoop drama op. Reality-sterren Channah en Quentin bijten het spits af, dus dat belooft alvast een vurig begin van het derde seizoen te worden. De aflevering is nu te zien via discovery+, onder andere verkrijgbaar als add-on kanaal bij Amazon Prime Video, en komt op vrijdag 26 mei naar TLC.

→ Inmiddels valt het aanbod van discovery+ onder de streamingdienst HBO Max, dus meld je nu aan bij HBO Max en krijg ruim 16% korting

Channah en Quentin in eerste aflevering ‘Eating With My Ex: Going Dutch’

We hebben al behoorlijk wat voorbij zien komen in Eating With My Ex: Going Dutch. Van een knallende ruzie tussen Ex On The Beach-kandidaten Shirly en Robin tot ontroerende gesprekken tussen mede EOTB-sterren Jørney en Odim. Eén ding moge duidelijk zijn: Eating With My Ex zorgt gegarandeerd voor spraakmakende televisie. En dat is ook wat we van het gloednieuwe derde seizoen kunnen verwachten.

In de eerste aflevering schuiven Channah en Quentin aan voor een heerlijk diner. De twee waren ooit al eens exen, maar vonden elkaar terug op het strand van Ex On The Beach. Daar werden ze verliefd en begonnen ze een relatie, waarna ze nog een keer opdoken in de villa van Temptation Island. Dat programma moesten ze echter vroegtijdig verlaten omdat Channah zwanger bleek te zijn. Inmiddels hebben ze samen twee kinderen en is de relatie definitief gestrand. Maar hoewel het koppel niet bepaald geheimzinnig heeft gedaan over hun knipperlichtrelatie, zijn er een aantal schokkende details achter gesloten deuren gebleven. Tijdens dit diner gooien ze alles op tafel, dus dat wordt smullen geblazen.

Ook déze ex-koppels komen langs in seizoen 3

Naast het intense gesprek tussen Channah en Quentin staat er dit seizoen nog veel meer op het programma. Iedere aflevering schuift een koppel aan om in gesprek te gaan over hun stukgelopen relatie. Aan de hand van drie vragen openen ze het gesprek en dat mondt vaak uit in drama. Fans van Prince Charming kunnen vanaf volgende week bijvoorbeeld zien hoe het de exen Chris en Jakop vergaat en in de vierde aflevering is het tijd voor B&B Vol Liefde-kandidaten Hans en Libera. Ook dat belooft vuurwerk te worden.

Het derde seizoen van de serie is op vrijdag 28 april van start gegaan op discovery+. Je kunt het ook kijken via het aanvullende discovery+-kanaal van Amazon Prime Video. Heb je beide streamingdiensten niet? Dan moet je nog even geduld hebben; vanaf vrijdag 25 mei is de serie wekelijks om 22:30 uur te zien bij TLC.

Meer informatie over de serie

De ex-koppels van Eating with my Ex: Going Dutch schuiven ook dit gloednieuwe derde seizoen, na soms een lange ijzige strijd, weer bij elkaar aan tafel om onbesproken zaken voor eens en voor altijd uit te praten. Niemand minder dan reality-sterren Channah en Quentin bijten het spits af tijdens de eerste aflevering, maar daar blijft het niet bij… Vanaf volgende week is namelijk ook het ex Prince Charming-koppel Chris & Jakop te zien en voor de vierde aflevering hebben Hans en Libera speciaal hun Italiaanse B&B achter zich gelaten om in Nederland met elkaar om tafel te gaan. Nu maar hopen dat er geen tonijnsalade met groene augurkjes op de het menu staat…

TitelEating with my Ex: Going Dutch
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.