Hoe laat en waar kun je de serie ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Eating with my Enemy: Going Dutch’ (2023) online kijken kunnen. In dit realityprogramma gaan bekende vijanden met elkaar aan tafel, waarbij de vraag rest of de strijdbijl begraven kan worden. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, discovery+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Eating with my Enemy: Going Dutch’ (2023) online kijken?

Het allereerste seizoen van de Eating With My Ex-spinoff Eating With My Enemy: Going Dutch ging op vrijdag 8 december van start. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar Eating With My Enemy: Going Dutch bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten in handen, want het is een zogeheten ‘Original’ van het video on demand-platform. Hier kun je dus sinds vrijdag 8 december 2023 naar het programma kijken. Een abonnement is rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon te nemen. De eerste 30 dagen daarvan zijn gratis en je kunt ook het Entertainment-pakket van discovery+ op het begin 7 dagen kosteloos proberen.
🔀 Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt deze titel momenteel niet binnen het eigen abonnement aan. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het echter wél mogelijk om ernaar te kijken.
🔀 HBO MaxIn de toekomst zullen het aanbod van discovery+ en het aanbod van HBO Max samengevoegd worden tot de nieuwe streamingdienst Max, maar dat is momenteel nog niet het geval. Deze samensmelting staat momenteel op het programma voor begin 2024 in Nederland.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Eating with my Enemy: Going Dutch helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Hoe laat is ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ te zien?

Het eerste seizoen van Eating With My Enemy: Going Dutch gaat op vrijdag 8 december van start. De afleveringen staan waarschijnlijk om 09:00 uur ’s ochtends in het aanbod van discovery+. Er zullen drie afleveringen komen, dus dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag8 december 2023
2Vrijdag15 december 2023
3Vrijdag22 december 2023

Verhaal van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven?

Streaming informatie over de serie

TitelEating with my Enemy: Going Dutch
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.