Tijd voor drama: ‘Eating With My Enemy’ is binnenkort te zien

We hebben al van heel wat ongemakkelijke dinertjes mogen genieten in Eating With My Ex: Going Dutch. Kan het nóg erger? Waarschijnlijk wel, want binnenkort kunnen we smullen van Eating With My Enemy: Going Dutch. Realitysterren die een gruwelijke hekel hebben aan elkaar schuiven aan om elkaar het vuur een de schenen te leggen. Dat wordt drama! De aflevering is binnenkort te zien via discovery+, onder andere verkrijgbaar als add-on kanaal bij Amazon Prime Video.

Michella Kox schuift aan in eerste aflevering van ‘Eating With My Enemy’

Waar Michella Kox komt, is er drama. Dat zij als eerste gast mag aanschuiven in deze splinternieuwe spin-off is dan ook niet gek. In de eerste aflevering neemt de Echte Meisjes In De Jungle-ster plaats aan de ene kant van de tafel. Tegenover haar komt Lisa Sace zitten, die je kunt kennen van Ex On The Beach. De twee kwamen onlangs in een felle online-strijd terecht toen een potentiële samenwerking niet doorging. Voor het eerst kunnen ze hun ruzie in levende lijve uitvechten.

Volgens Michella is Lisa een stalker. Lisa vindt op haar beurt dat Michelle naar pestgedrag vertoont. Hun ‘gezellige dinertje’ mondt al gauw uit in een heftige ruzie. Er wordt geschreeuwd en er worden drankjes in gezichten gegooid. Maar wordt de ruzie ook bijgelegd of zit dat er niet in?

Ook ruziënde ‘Boer Zoekt Vrouw’-boeren gaan samen dineren

In de eerste aflevering gaan ook Boer Geert en Boer Geert Jan met elkaar in gesprek. Je kent ze natuurlijk van Boer Zoekt Vrouw. In 2020 deden ze beide mee. Ze vonden de liefde niet, maar de vriendschap met elkaar wél. Toen ze echter als muzikaal duo verder gingen, werden de ergernissen steeds groter.

En op het moment dat Geert Jan zijn nieuwe liefde introduceerde, was Geert niet bepaald enthousiast. Dit schoot bij Geert Jan in het verkeerde keelgat. Van de ooit zo hechte vriendschap was niks meer over. Kunnen ze aan de tafel van Eating With My Enemy hun strijdbijl begraven of is er al te veel verpest?

Eating With My Enemy Going Dutch Boer Geert Boer Geert Jan Boer Zoekt Vrouw
Serie: ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ (2023) | Beeld: discovery+ / Warner Bros. Discovery

Op déze dag kijk je naar de eerste aflevering van ‘Eating With My Enemy’

De allereerste aflevering van Eating With My Enemy, waarin we dus naar de ruzies tussen Michella en Lisa en Geert en Geert Jan gaan kijken, is te zien op vrijdag 8 december.

Er komen in totaal drie afleveringen, dus ook op 15 en 22 december kun je klaar zitten voor je nieuwe guilty pleasure. Welke gezworen vijanden dan in het restaurant plaatsnemen, is nog niet bekend. Je kunt de serie bekijken op discovery+ of op het aanvullende discovery+-kanaal van Amazon Prime Video. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag8 december 2023
2Vrijdag15 december 2023
3Vrijdag22 december 2023
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.