Dit zijn de deelnemers van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’

In Eating With My Ex: Going Dutch gingen realitysterren met een ex-geliefde om tafel om nog één keer alles uit te spreken. Wat het doel van Eating With My Enemy is, moge ook duidelijk zijn: dineren met een gezworen vijand. Dat wordt weer drama! Maar welke deelnemers gaan we terugzien in Eating With My Enemy: Going Dutch seizoen 1? Wij zetten het voor je op een rijtje.

→ Inmiddels valt het aanbod van discovery+ onder de streamingdienst HBO Max, dus meld je nu aan bij HBO Max en krijg ruim 16% korting

Deze realitysterren verschijnen in ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’

Iedere aflevering kijken we naar twee duo’s die het bloed wel onder elkaars nagels vandaan kunnen halen. In de eerste aflevering zijn dat Michella Kox (Echte Meisjes In De Jungle) en Lisa Sace (Ex On The Beach) en Boer Geert en Boer Geert Jan (allebei bekend van Boer Zoekt Vrouw).

Die eerste twee hebben een vete sinds een potentiële samenwerking niet doorging. Michella noemt Lisa een stalker, Lisa vindt Michella een pestkop en al snel vliegen ze elkaar in de aflevering bijna letterlijk in de haren. De boeren hielden geen liefde over aan hun BZV-avontuur, maar wel vriendschap. Die bekoelde echter toen Boer Geert Jan een relatie kreeg en Boer Geert daar niet enthousiast genoeg op reageerde. Beide duo’s hebben dus nog wel een appeltje met elkaar te schillen.

In aflevering twee gaan YouTubers Faisel en Morena (laatst nog te zien in Good Luck Guys) met elkaar om tafel en schuiven Levie (Ex On The Beach) en Quentin (ook EOTB en Temptation Island VIPS) aan.

Eating With My Enemy online kijken hoe laat wanneer waar
Serie: ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ (2023) | Beeld: discovery+ / Warner Bros. Discovery

Op déze datum zie je ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’

De allereerste aflevering van Eating With My Enemy is te zien op vrijdag 8 december. Er komen in totaal drie afleveringen, dus ook op 15 en 22 december kun je klaar zitten voor je nieuwe guilty pleasure. Je kunt de serie bekijken op discovery+ of op het aanvullende discovery+-kanaal van Amazon Prime Video. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag8 december 2023
2Vrijdag15 december 2023
3Vrijdag22 december 2023

Meer informatie over de serie

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen. Een ijzige storm vormt zich boven het restaurant wanneer de enemies tijdens hun diner met intens pittige vragen worden geconfronteerd. Het roept heftige emoties op: van afkeer en verdriet tot aan blijdschap en wie weet zelfs een vorm van verzoening aan het eind? Natuurlijk is de allerlaatste en meest prangende vraag te vinden op de rekening. Kunnen de rivalen hierna samen door één deur of lukt het maar niet om de strijdbijl te begraven?

TitelEating with my Enemy: Going Dutch
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.