Tijdloze komedie Easy A (2010) met Emma Stone is nu te zien op Netflix

Liefhebbers van Emma Stone en romantische komedies zijn helemaal in hun nopjes met het nieuws dat de film Easy A uit 2010 vanaf donderdag 14 januari 2021 op Netflix te zien is! Bekijk hieronder de trailer van de film en lees waar hij over gaat of start meteen met streamen door op de rode knop te klikken.

Easy A (2010) op Netflix in Nederland

Onder alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2021 vallen dit keer heel wat toptitels. Zo is het elfde en laatste seizoen van Modern Family al tegelijkertijd verschenen met het derde seizoen van Cobra Kai en komt ook seizoen 8B van Suits nog op de streamingdienst deze maand. Eerst is het echter tijd voor de lancering van Will Gluck’s tijdloze komedie Easy A met Emma Stone, vanaf 14 januari 2021 te streamen bij Netflix.

Verhaal

Na een leugentje om bestwil over het verliezen van haar maagdelijkheid, ziet een middelbare schoolmeisje haar leven parallelliseren met dat van Hester Prynne in “The Scarlet Letter”, die ze momenteel op school bestudeert – totdat ze besluit om de geruchtenmolen te gebruiken om haar sociale en financiële positie te verbeteren.

Trailer


Details van de film

Titel: Easy A
Soort: Film
Jaar: 2010
Duur: 1 uur en 32 minuten
Categorie: Drama, Romantiek, Komedie
Regisseur: Will Gluck
Schrijver: Bert V. Royal
Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Penn Badgley
IMDb: 7.0 uit 358.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.