Het derde seizoen van Dynasty zit eraan te komen op Netflix Nederland. Helaas blijkt na nieuws van de streamingdienst echter dat het niet zo vroeg zou komen als eerder werd verwacht. We zullen het volgende deel van de serie pas in 2020 te zien krijgen. Wat weten we tot nu toe over Dynasty S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dynasty over?

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De perikelen van de families op zakelijk en privé gebied staan dan ook centraal.

Op IMDb wordt de serie Dynasty beoordeeld met een 7.3 uit 10.

Wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix? Helaas is tot dusver het enige wat bekend is dat het derde seizoen van Dynasty in 2020 naar Netflix Nederland zal komen.

Kom er een Dynasty seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het nog niet bekend of er een vierde seizoen zal volgen na Dynasty seizoen 3. Zodra we meer weten, zal dat hier bekendgemaakt worden

Welke teaser of trailer is er van Dynasty seizoen 3?

Geniet hieronder van de trailer voor het derde seizoen van Dynasty!


Wanneer komt Dynasty seizoen 3 op Netflix Nederland?

Het derde seizoen van Dynasty zal in 2020 op Netflix Nederland verschijnen.Dynasty seizoen 3 Netflix