Dutch Darts Masters 2024: live kijken op tv en online | Darts op 26-27 januari

Na het WK Darts in Londen is het tijd om onze pijlen te richten op het Nederlandse dartstoernooi. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe ze alle wedstrijden tijdens de Dutch Darts Masters 2024 op tv en online kijken kunnen op 26 en 27 januari 2024. Het kampioenschap is de tweede wedstrijd van de World Series of Darts 2024 en wordt gespeeld in ons eigen ‘s-Hertogenbosch. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, discovery+, Disney+, HBO Max, NLZIET, Videoland, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het dartstoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de Dutch Darts Masters (op 26 en 27 januari 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote dartswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Dutch Darts Masters 2024 per videodienst in Nederland. Ook zijn we verder in het programma van het kampioenschap gedoken, zodat jij bent voorbereid voordat je begint met kijken.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar de Dutch Darts Masters 2024 bij Viaplay. Bij deze streamingdienst kun je alle wedstrijden met Nederlands commentaar en voor- en nabeschouwing kijken. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
NLZIET➡️ Ga meteen naar de Dutch Darts Masters 2024 op RTL 7 bij NLZIET. Voor het eerst in twee jaar tijd is de Dutch Darts Masters ook op tv via RTL 7 te zien. Doordat het toernooi op tv wordt uitgezonden, zijn alle wedstrijden online te volgen via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als darten te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit dartstoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om via SkyShowtime de Dutch Darts Masters 2024 te volgen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Dutch Darts Masters 2024 jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen met dartswedstrijden aan.
VideolandOmdat het Dutch Darts Masters 2024 ook op RTL 7 te zien is, kun je ook via Videoland live kijken naar alle beelden van het dartstoernooi.

Dutch Darts Masters 2024 op tv kijken

Er zijn twee manieren waarop je naar de Dutch Darts Masters in 2024 op tv kunt kijken. Lang waren de uitzendrechten van darts in handen van RTL, waardoor je via je televisie naar de spannendste wedstrijden en toernooien kon kijken. In 2022 werd echter bekendgemaakt dat je vanaf dat jaar niet meer bij RTL, maar wel bij de nieuwe streamingdienst Viaplay onder andere naar alle wedstrijden van de World Series of Darts en PDC Darts zou kunnen kijken in het vervolg. Met het lidmaatschap bij Viaplay krijg je buiten darts ook toegang tot een aanbod van Formule 1, voetbalcompetities als de Premier League en Bundesliga, films & series en nog veel meer. De dienst kun je via je tv kijken en staan er apps op verschillende apparaten.

Na twee jaar is de Dutch Darts Masters echter ook te zien op RTL 7. Deze zender heeft de uitzendrechten van het Nederlandse dartstoernooi bemachtigd. Doordat alle wedstrijden ook op tv worden uitgezonden, zijn deze online te volgen via NLZIET en op Videoland. 👉 Ga meteen naar de Dutch Darts Masters op RTL 7 bij NLZIET.

Meer informatie over de Dutch Darts Masters 2024

CompetitieDutch Darts Masters 2024
SportDarts
DatumVrijdag 26 januari tot en met zaterdag 27 januari 2024
Locatie🇳🇱 ‘s-Hertogenbosch, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.