Dutch Darts Championship 2024: live kijken op tv en online | Darts van 24 t/m 26 mei

Het zevende European Tour-evenement uit het darts staat op de planning. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle wedstrijden tijdens de Dutch Darts Championship 2024 op tv en online kijken kunnen van24 tot en met 26 mei 2024. Alle darters reizen af naar Rosmalen. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het dartstoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de Dutch Darts Championship (van 24 tot en met 26 mei 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote dartswedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Dutch Darts Championship 2024 per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar de Dutch Darts Championship 2024 bij Viaplay. Bij deze streamingdienst kun je alle wedstrijden met Nederlands commentaar en voor- en nabeschouwing kijken.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als darten te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit dartskampioenschap is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Dutch Darts Championship 2024 jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar darts te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen met dartswedstrijden aan.
VideolandVoorheen had dit bedrijf met RTL 7 en Videoland in Nederland de uitzendrechten van darts in handen, maar sinds 2022 zal het minstens vijf jaar lang niet meer mogelijk zijn om via deze aanbieder naar de dartscompetitie te kijken door het verplaatsen van de rechten naar Viaplay.

Dutch Darts Championship op tv kijken

Lang waren de uitzendrechten van darts in handen van RTL, waardoor je via je televisie naar de spannendste wedstrijden en toernooien kon kijken. In 2022 werd echter bekendgemaakt dat je vanaf dat jaar niet meer bij RTL, maar wel bij de nieuwe streamingdienst Viaplay onder andere naar alle wedstrijden van de World Series of Darts en PDC Darts zou kunnen kijken in het vervolg. Natuurlijk is hier ook de Dutch Darts Championship te zien.

Met het lidmaatschap bij Viaplay krijg je buiten darts ook toegang tot een aanbod van Formule 1, voetbalcompetities als de Premier League en Bundesliga, films & series en nog veel meer. De dienst kun je via je tv kijken en staan er apps op verschillende apparaten.

Meer informatie over de Dutch Darts Championship 2024

CompetitieDutch Darts Championship
SportDarts
DatumVrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei 2024
Locatie🇳🇱 Rosmalen, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.