Dunkirk (2017) staat op Netflix Nederland

In mei 1940 is het Duitsland gelukt om Frankrijk binnen te dringen. De Geallieerden zitten opgesloten op de stranden van Dunkirk. Onder bescherming via de lucht en grond van Britse en Franse krachten werden de troepen langzaam en gestructureerd geëvacueerd van het strand met elk mogelijk vaartuig dat gevonden kon worden. Op het einde van de heroïsche missie waren 330,000 Franse, Britse, Belgische en Nederlandse soldaten in veiligheid gebracht.

Dunkirk krijgt op IMDb een 8.0 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Wanneer komt Dunkirk (2017) op Netflix Nederland?

Dunkirk is op het moment van schrijven onderdeel van het Netflix aanbod! Geen Netflix en wil je toch Dunkirk kijken? Je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Staat Dunkirk (2017) op Netflix Nederland?

De opzienbarende film Dunkirk uit 2017 was enorm populair bij het grote publiek. De veelgestelde vraag was dan ook: wanneer komt Dunkirk op Netflix? Nu is er goed nieuws… Dunkirk staat op de Nederlandse Netflix! Geen Netflix abonnement? Je kunt de film ook hier vinden.Dunkirk Netflix Nederland