‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ is nú te streamen

Dungeons & Dragons-fanaten konden eind maart naar de bioscoop rennen om Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves op het witte doek te bewonderen. Het spel kwam tot leven in een episch avonturenverhaal over een charmante dief, een bende avonturiers en een waardevol relikwie. Benieuwd? Ook streamers kunnen zich er nu aan wagen, want Pathé Thuis heeft de film vanmorgen aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Episch avontuur in Dungeons & Dragons-film

Tijdens een spectaculaire overval loopt het allemaal mis voor Edgin en Holga. Ze raken het kostbare relikwie kwijt waarnaar ze op zoek waren, maar belanden ook achter de tralies. Jaren later proberen ze hun leven weer op te pakken, de schat toch weer in handen te krijgen én de dochter van Edgin opnieuw voor zich te winnen. Hierdoor belanden ze in een episch avontuur.

In Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves worden humor en actie op perfecte wijze gecombineerd. Breng dat samen met een absolute sterrencast, met onder meer Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith en Hugh Grant, en je hebt een heerlijke blockbuster. Zowel kijkers als critici zijn het er dan ook over eens dat dit een echte aanrader is en belonen de titel met uitmuntende cijfers op beoordelingssite Rotten Tomatoes (91% van de critici vond hem goed, 93% van de kijkers).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Geweldige cast met topacteurs als Chris Pine, Michelle Rodriguez en Hugh Grant
2️⃣ Volgens kijkers is het de perfecte combinatie tussen humor, actie en fantasy
3️⃣ Het vertelt een episch avonturenverhaal zoals je dat tegenwoordig niet vaak meer ziet

‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ staat nu op Pathé Thuis

Op donderdag 1 juni voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film toe aan het aanbod. Vanaf vandaag kun je hem dus kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film vanaf donderdag 15 juni voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Benieuwd wat er nog meer op te planning staat? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves | Official Trailer (2023 Movie)

Meer informatie over de film

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

TitelDungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 14 minuten
TaalEngels
CategorieFantasie, Avontuur, Actie, Komedie
RegisseursJonathan Goldstein, John Francis Daley
CastChris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.