Waar kun je de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) online kijken kunnen. In deze fantasyfilm wagen een charmante dief en een bende avonturiers zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023) online kijken?

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar en sinds wanneer je hem ook online kunt kijken.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bij SkyShowtime. Op dit video on demand-platform stream je de film sinds 15 september 2023. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis. Door een tijdelijke deal kun je alleen deze maand ook nog kiezen voor drie maanden lang 33% korting.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 1 juni 2023 toe aan het aanbod. Een abonnement is niet nodig. Wie zich nu gratis aanmeldt, kijkt de eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023)

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

Streaming informatie over de film

TitelDungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 14 minuten
TaalEngels
CategorieFantasie, Avontuur, Actie, Komedie
RegisseursJonathan Goldstein, John Francis Daley
CastChris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.