Waar kun je de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) online kijken kunnen. In deze fantasyfilm wagen een charmante dief en een bende avonturiers zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023) online kijken?

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of, en en zoja waar + vanaf wanneer, je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op donderdag 1 juni toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDungeons & Dragons: Honor Among Thieves komt waarschijnlijk in de toekomst naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Paramount Pictures en deze filmstudio valt onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Het is echter nog niet bevestigd dat Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bij hen te zien zal zijn.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ (2023)

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves | Final Trailer (2023 Movie)

Streaming informatie over de film

TitelDungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 14 minuten
TaalEngels
CategorieFantasie, Avontuur, Actie, Komedie
RegisseursJonathan Goldstein, John Francis Daley
CastChris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’?

    De grootste rollen in de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves worden vertolkt door Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith en Hugh Grant.


Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.