‘Dune: Part Two’ is vandaag al vanuit huis te zien bij Pathé Thuis

Veel filmliefhebbers hebben de afgelopen weken al een bezoekje aan de bioscoop gebracht. Dat is niet zo gek, want eindelijk schittert Dune: Part Two op het witte doek. De film duikt weer in het leven van Paul Atreides en neemt je mee in een spectaculaire wereld vol cinematografische hoogstandjes. Wil je hem liever vanuit je eigen thuisbioscoop kijken? Dan kan vanaf vandaag al bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘Dune: Part Two’

Net als in 2021 is regisseur Denis Villeneuve aan de slag gegaan met Frank Herberts sciencefictionroman en dat levert Dune: Part Two op. Deze film is volgens kijkers een echte aanrader. Zo belonen ze hem met een dikke 8,8 op IMDb, waarmee het tot nu toe de beste titel van het jaar is.

De cast bestaat uitsluitend uit grote namen als Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Austin Butler én Florence Pugh. Zij nemen je mee in het verhaal van Paul Atreides. Hij sluit zich in dit vervolg op Dune steeds meer aan bij de Fremen, de oorspronkelijke bewoners van de woestijnplaneet Arrakis. Samen zetten ze een opstand in gang tegen de onderdrukkende heerschappij van Huis Harkonnen, maar dit gaat allemaal nog niet van een leien dakje.

‘Dune: Part Two’ is in nu al te streamen

Op 29 februari verscheen Dune: Part Two op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm is gekomen. Pathé Thuis voegde de sciencefictionfilm op dinsdag 16 april toe aan het aanbod. Vanaf vandaag kun je hem bij de streamingdienst kopen en huren als Premium-film.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Dune: Part Two en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

TitelDune: Part Two
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurDenis Villeneuve
CastTimothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.