Waar kun je de film ‘Dune: Part Two’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dune: Part Two (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op Dune gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dune: Part Two’ (2023) online kijken?

Dune: Part Two is vanaf 11 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Ook vind je op Streamwijzer meer informatie over Dune: Part One (2021).

🔜 HBO MaxDune: Part Two komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet. Dune kun je hier nu wel al streamen 👉 Bekijk direct Dune op HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dune: Part Two momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Dune: Part Two bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum hebben ze op dit moment nog niet met ons gedeeld. Dune: Part One bekijk je nu wel al hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dune: Part Two nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dune: Part Two’ (2023)

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Dune: Part Two | Official Trailer 2

Streaming informatie over de film

TitelDune: Part Two
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurDenis Villeneuve
CastTimothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Dune: Part Two’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Dune: Part Two. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Dune: Part Two’?

    De grootste rollen in de film Dune: Part Two worden vertolkt door Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Josh Brolin.


Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.