Staat of komt ‘Dune: Part Two’ op Disney+? En waar is de film nu online te zien?

Het verhaal van de Fremen, Paul Atreides en de Harkonnen wordt weer vervolgd in Dune: Part Two. De film verscheen eind februari op het witte doek. Veel mensen zijn benieuwd of Dune: Part Two op Disney+ staat of komt. En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Dune: Part Two’ op Disney+?

Sinds 29 februari 2024 draait Dune: Part Two in de bioscoop. In de film sluit Paul Atreides (Timothée Chalamet) zich aan bij de Fremen. Terwijl de strijd tegen de Harkonnen heftiger wordt, begint men Paul steeds meer te zien als de Messias. Veel mensen vragen zich af of de spectaculaire film op Disney+ staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is dat op dit moment niet het geval en lijkt de kans ook niet groot dat hier ooit verandering in gaat komen. Dune: Part Two is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, een productiemaatschappij die verbonden is aan HBO Max. Tot nu toe hebben ze de uitzendrechten nog nooit aan Disney+ verkocht. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar Disneys streamingdienst komt.

Waar kun je ‘Dune: Part Two’ online kijken?

Dune: Part Two is voorlopig dus nog niet op Disney+ te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Dune: Part Two bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 april 2024 toe aan het aanbod. Dune: Part One bekijk je ook hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
HBO MaxDune: Part Two kwam op 21 mei 2024 naar HBO Max. De film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Dune kun je hier ook streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dune: Part Two momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dune: Part Two nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

TitelDune: Part Two
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurDenis Villeneuve
CastTimothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.