Dumbo op Netflix | Film online kijken in Nederland?

Komt ‘Dumbo (2019)’ op Netflix Nederland?

De remake van Dumbo uit 2019 is nu al erg populair! Het lijkt er echter niet op dat de film op Netflix Nederland zal verschijnen, eerder op Disney+ op termijn. Wil je toch Dumbokijken? Die kun je het beste hier vinden.Dumbo Netflix Nederland

Dumbo (2019) Verhaal

Circuseigenaar Max Medici heeft problemen met zijn circus en zorgt dat een voormalige ster en zijn twee kinderen gaan zorgen voor Dumbo, een baby olifant met enorme oren. Als de familie erachter komt dat Dumbo kan vliegen, wordt het binnen de kortste keren de hoofdact van het circus. Grote groepen publiek komen naar het circus, en ook ondernemer V.A. Vandevere komt achter Dumbo’s talent.

Wanneer komt Dumbo op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Dumbo op Netflix Nederland? Helaas lijkt het erop dat Dumbo niet Netflix aanbod wordt. De film zal vast wel op Disney+ komen. Wil je toch Dumbo kijken? Die kun je het beste hier vinden.

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: