Duitsland vs. Schotland: live kijken op tv en online | EK Voetbal op vrijdag 14 juni 2024

Het EK Voetbal gaat vandaag van start. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af waar ze de wedstrijd van Duitsland tegen Schotland op tv en online kijken kunnen op vrijdag 14 juni 2024 om 20:45 uur Nederlandse tijd. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de match eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd van Duitsland tegen Schotland online kijken (op vrijdag 14 juni 2024 om 20:45 uur)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd op het EK Voetbal tussen Duitsland en Schotland per videodienst in Nederland.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Duitsland vs. Schotland bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van wedstrijden van het EK Voetbal in handen. Hierdoor wordt de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland op vrijdag 14 juni om 20:45 uur op NPO 1 uitgezonden. Omdat de wedstrijd op tv te zien zijn, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met voetbal aan in Nederland.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze wedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze wedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit de Women’s Nations League er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het voetbal worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland uitzendt

De NOS heeft de uitzendrechten van het EK Voetbal 2024 in handen. Hierdoor worden alle wedstrijden op NPO 1 uitgezonden. Doordat de wedstrijd tussen Duitsland en Schotland direct op televisie te volgen is, kun je het gehele duel via NLZIET online volgen.

👉 Ga direct naar de wedstrijd Duitsland vs. Schotland bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de wedstrijd

CompetitieGroepsfase EK Voetbal
SportVoetbal
DatumVrijdag 14 juni 2024
LocatieAllianz Arena, München, Duitsland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.