WK Handbal (V): ‘Duitsland vs. Nederland’ live kijken op tv en online | Zondag 17 december 2023

Na de verloren kwartfinale tegen Noorwegen en de vervolgens gewonnen match tegen Montenegro doen de Nederlandse handbalsters er nu alles aan om de vijfde plaats te bemachtigen. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze tijdens het WK Handbal de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland op tv en online kijken kunnen op zondag 17 december 2023 om 13:00 uur Nederlandse tijd. De winnaar van dit duel claimt plek vijf op het WK Handbal. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het mondiale handbaltoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland op zondag 17 december 2023 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote handbalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland op het WK Handbal voor vrouwen per videodienst in Nederland. Ook zijn we dieper in het toernooi gedoken, zodat jij direct op de hoogte bent voordat je begint met kijken.

Viaplay➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Duitsland vs. Nederland bij Viaplay. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het WK Handbal voor vrouwen in handen. Hierdoor kijk je hier live om 13:00 uur naar de wedstrijd van de Nederlandse handbalsters.
Ziggo SportDe oranje provider had de uitzendrechten voor het WK handbal voor mannen in handen, maar momenteel kun je de gelijkende strijd voor vrouwen er niet zien.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar handbal te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als handbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit handbaltoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je dit WK Handbal jammer genoeg niet zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de handbalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland uitzendt

Er is geen tv-zender beschikbaar van de streamingdienst Viaplay waarop de match wordt vertoond, wat betekent dat je dus niet lineair naar deze wedstrijd kunt kijken. Gelukkig betekent dat niet dat je op een klein schermpje aangewezen bent. Er zijn namelijk allerlei mogelijkheden om Viaplay op tv te kijken. Daarvan zijn de Chromecast en Apple TV natuurlijk twee van de meest populaire en breed bekende opties.

Meer informatie over het WK Handbal voor vrouwen 2023

De Nederlandse handbalsters speelden op dinsdag 12 december 2023 de kwartfinale tegen Noorwegen. Helaas werd deze verloren, waardoor de vrouwen niet meer kans maken op de wereldtitel. Toch staat er nog wel veel op het spel. Het is namelijk belangrijk dat de dames zo hoog mogelijk eindigen. Het olympisch kwalificatietoernooi in april wordt namelijk gebaseerd op de eindstand van het wereldkampioenschap handbal. Door zo hoog mogelijk te eindigen, is de kans groter dat Nederland in een gunstige poule terechtkomt. Als Nederland van Duitsland wint, hebben ze de vijfde plaats in handen.

CompetitieWK Handbal voor vrouwen
SportHandbal
DatumZondag 17 december 2023
Locatie🇳🇴 Noorwegen, 🇩🇰 Denemarken, 🇸🇪 Zweden

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.