Live stream: Duitsland – Hongarije | 23 september 2022 | Nations League

In de internationale voetbalcompetitie die de Nations League heet is de volgende speelronde aangebroken met onder andere een partij van een Europese grootmacht in de balsport: Duitsland – Hongarije. De wedstrijd wordt vandaag, op vrijdag 23 september 2022, om 20:45 uur thuis gespeeld in de Red Bull Arena in Leipzig. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Duitsland – Hongarije online kijken: live stream van de wedstrijd op vrijdag 23 september 2022 om 20:45 uur

De uitzendingen van de Nations League worden door verschillende aanbieders in Nederland verzorgd, waaronder NLZIET, Ziggo en een aantal tv-zenders (die ook online te kijken zijn). De match tussen het team uit Duitsland en de Hongaarse tegenstanders in Groep C wordt op tv uitgezonden door het kanaal Ziggo Sport Tennis en is hierdoor ook online te streamen. Wil je direct de wedstrijd van vanavond bekijken? 👉 Ga meteen naar Duitsland – Hongarije bij Ziggo Sport Tennis.

De uitzending wordt dus op lineaire televisie verzorgd. Ziggo Sport Tennis is een optioneel kanaal dat aan het aanbod van elke provider kan worden toegevoegd. Op je televisie vind je hem via de zender 406 bij Ziggo zelf, terwijl je hem hier op kanaal 238 bij KPN (en Telfort + XS4ALL) en kanaal 165 van T-Mobile (en Solcon). Verder staat hij op 38 bij Canal Digitaal, op 316 bij Caiway, op 636 bij Delta en op 425 bij Youfone.

Door de tv-uitzending kun je ook met een abonnement via internet bij providers naar de wedstrijd te kijken. Het is dan ook mogelijk om onder andere met een Chromecast of via Apple TV de strijd op het grote scherm te vertonen. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Friendly Draw 🇳🇱 ⚔️ 🇩🇪 | Highlights Nederland - Duitsland

Uitslag van de vorige wedstrijden van Hongarije en Duitsland

Een paar maanden geleden kwamen Hongarije en het Duitse nationale elftal elkaar ook al tegen in de Nations League, om precies te zijn op 11 juni 2022. Toen werden de punten gelijk verdeeld na een eindstand van 1-1. Een jaar eerder, in 2021, werd ook al met 2-2 gelijkgespeeld in de groepsfase van het Europees Kampioenschap.

Qua vorm staat Hongarije er op dit moment verrassend genoeg beter voor dan het Duitsland elftal. Van de vijf afgelopen wedstrijden won Duitsland er maar één en dat was met 5-2 tegen Italië. Verder werd viermaal gelijkgespeeld tegen Nederland (1-1), Italië (1-1), Engeland (1-1) en Hongarije (1-1). Het laatstgenoemde team won zelf uit de afgelopen vijf potten drie keer: van Engeland met 4-0 en 1-0 en van Noord-Ierland met 0-1. Ze speelden gelijk tegen Duitsland (1-1) en verloren van Italië (2-1). Het belooft dus een spannende partij te worden. We gaan vrijdag in de Red Bull Arena in Leipzig meemaken wie er zal winnen, want om 20:45 uur staat de wedstrijd op de planning.

Duitsland recente wedstrijden: 🔘 – 🔘 – 🔘 – 🔘 – ✅
Hongarije recente wedstrijden: ✅ – ✅ – ❌ – 🔘 – ✅

Alle wedstrijden van de Nations League in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendrechten van de Nations League zijn dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap in handen van tv-zenders en Ziggo. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


  1. Hoe laat is de wedstrijd Duitsland – Hongarije vandaag (vrijdag 23 september 2022)?

    De aftrap van deze partij in de Nations League is in de avond om 20:45 uur in de Red Bull Arena in Leipzig.

  2. Via welke zender van op tv wordt Duitsland – Hongarije vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op het kanaal Ziggo Sport Voetbal, zowel bij de gelijknamige provider als bij andere aanbieders te ontvangen. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams van Duitsland en Hongarije kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.