Waar kan ik de film Druk (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Druk (2020) online kijken kunnen. In deze Oscarwinnende film van Thomas Vinterberg, in het Engels bekend als Another Round, schittert de razend populaire Mads Mikkelsen in de hoofdrol van Martin. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Druk / Another Round (2020) online kijken?

Bioscoop: Sinds 19 augustus 2021 is de Deense film Druk in de bioscoop te bekijken.

▶️ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun na de bioscooprelease de film zien. Zoek direct Druk bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Druk (2020)

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

DRUK - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2020
Taal: Deens
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: Komedie, Drama
IMDb: 7,8 uit 109.000 stemmen
Regisseur: Thomas Vinterberg
Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie