Waar kun je de serie ‘De Droom Van De Jeugd’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie De Droom Van De Jeugd (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe Nederlandse serie volgt een gezin door de jaren heen, waarbij ze tegenover verschillende historische gebeurtenissen en maatschappelijke bewegingen komen te staan. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘De Droom Van De Jeugd’ (2023) online kijken?

Dit programma was van woensdag 7 juni tot woensdag 2 augustus te zien op de Nederlandse televisie. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten De Droom Van De Jeugd momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Droom Van De Jeugd bij NLZIET. De serie is hier nu volledig reclamevrij terug te kijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van De Droom Van De Jeugd. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘De Droom Van De Jeugd’ (2023)

Het verhaal van de familie Wander wordt verteld vanaf de tumultueuze jaren zestig tot in het heden. Een gewoon gezin met een ongewoon groot geheim, dat als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt en haar weerslag heeft op alle gezinsleden.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Droom Van De Jeugd
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastMark Rietman, Tamar van den Dop, Peter Paul Muller, Jacob Derwig, Maria Kraakman, Gustav Borreman, Ghislaine Pierie, Gijs Naber, Alidtcha Binazon, Joes Brauers, Lasse Jonas Rogie, Hanna van Vliet, Anna de Groot, Roeland Fernhout, Yannick Jozefzoon, Annet Malherbe, Ko Zandvliet, Laura Bakker

Veelgestelde vragen


Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.