3 manieren om vandaag gratis ‘Feyenoord – Ajax’ te kijken

Vanmiddag is de langverwachte topwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax te zien, de veelbelovende ‘klassieker’ strijd tussen de nummers 2 en 5 uit de competitie. Als de Rotterdammers in eigen huis weten te winnen, dan zullen ze het gat met de koploper ietwat kunnen verkleinen. De tegenstander uit de hoofdstad kan echter zicht op Europees voetbal houden door een belangrijke overwinning op vijandige grond. De uitzending is ditmaal gepland op ESPN 1, een kanaal dat via providers te ontvangen is én via een streamingdienst. Maar hoe kun je dan gratis online en op tv kijken naar de wedstrijd tussen de twee rivalen op zondag 7 april 2024 om 14:30 uur? Wij nemen hieronder drie opties met je door.

👉 Je kunt vanmiddag om 14:30 uur hier gratis Feyenoord – Ajax kijken op ESPN 1

1. ESPN zeven dagen gratis proberen

Er is momenteel maar één streamingdienst in Nederland die zowel ESPN in het pakket met tv-zenders heeft opgenomen als de mogelijkheid biedt om een gratis proefperiode aan te gaan. De naam is CANAL+ en hierdoor kun je er gratis ESPN 1 t/m 4 kijken, waaronder dus ook de wedstrijd tussen de Rotterdamse en Amsterdamse ploeg op deze zondagmiddag.

Hoe het werkt? Dat is heel simpel. Ga hier naar de officiële website van de provider en klik op ‘Nu 7 dagen gratis’. Je vult je gegevens in, klikt twee keer op de groene knop met ‘Volgende’, verifieert je betalingsgegevens met één eurocent en kunt vervolgens meteen beginnen met het kijken van de match via de app of website op je computer, televisie, telefoon of elk ander apparaat.

Met het account dat je nu hebt, kun je 7 dagen gratis kijken naar meer dan 75 zenders, alle vier de ESPN-kanalen (en dus ook ESPN 2), films & series en meer. Als je toch van mening bent dat dit voor het eerlijke bedrag van €14,95 niet jouw ding is, dan kun je nog altijd besluiten om je account binnen de eerste week kosteloos op te zeggen. Via de onderstaande groene knop kun je direct beginnen met kijken.

2. ESPN Compleet zonder extra kosten bij je pakket met internet & tv

Er is ook een provider die een deal heeft lopen voor nieuwe klanten, eveneens met gratis ESPN in het pakket. Hier is echter geen gratis proefperiode beschikbaar. We hebben het over Youfone met de huidige ‘Slimste Keuze Deals’. Via de onderstaande knop kun je kijken wat een pakket met internet & tv voor jou kost. Daar valt dus ook het ESPN Compleet-pakket onder, net als bij de bovenstaande streamingdienst. Zo kun je dus ook zondagmiddag naar Feyenoord vs. Ajax kijken. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

3. Huidige provider

Ten slotte is het altijd goed om even het aanbod van tv-zenders bij je eigen provider te checken. Partijen als Ziggo, KPN, Odido en andere aanbieders van internet en televisie kiezen er geregeld voor om enkel het eerste kanaal van ESPN open te zetten voor hun klanten of aanbiedingen te organiseren waarmee je zonder extra kosten toegang krijgt tot het tweede, derde en vierde kanaal. Zeker niet alle grote wedstrijden worden namelijk op het open kanaal vertoond.