Eerste afleveringen van Nederlandse Viaplay Original-serie Dragons’ Den zijn nu te zien

Een aantal maanden geleden liet de nieuwe streamingdienst Viaplay weten dat ze besloten wat hun eerste Nederlandse Original-serie zou worden. Vanaf maandag 25 april 2022 is het dan eindelijk zo ver, want de eerste nieuwe afleveringen van Dragons’ Den zijn nu op de streamingdienst te zien.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceert eigen seizoen van ondernemersprogramma Dragons’ Den

Naast een groot sportaanbod met onder andere Formule 1, darten en voetbal kun je bij de nieuwe streamingdienst Viaplay ook naar films en series kijken. Het gaat om een mix van internationale content en Nederlandse producties, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Razendsnel na de lancering van de videodienst is de eerste productie al live live gaan.

Viaplay heeft namelijk de uitzendrechten van het TV-programma Dragons’ Den overgekocht, waarin ondernemers de kans krijgen om hun bedrijfsideeën te pitchen aan een panel van gerenommeerde investeerders. Seizoen 1 is vanaf maandag 25 april 2022 te zien op het video on demand-platform. De eerste twee afleveringen staan nu online en elke week zal er een nieuwe episode op de videodienst verschijnen.

De ondernemers die plaatsnemen in de felbegeerde stoelen zijn, net als in de eerdere seizoenen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen. Zij worden aangevuld door twee nieuwe namen: Manon van Essen en Bas Witvoet.

Eerdere twee seizoenen niet overgekocht, nog wel bij NLZIET & NPO Start te streamen

Eerdere seizoenen van Dragons’ Den werden nog uitgezonden door de omroep WNL bij de publieke televisiezenders. Daardoor zijn ze hier bij NLZIET via de NPO terug te vinden. Het nieuwste seizoen uit 2022 staat daar echter niet tussen.

In het onderstaande fragment krijg je alvast een inkijkje in hoe het programma er toen uitzag. De setting van de nieuwe afleveringen is weer vergelijkbaar met het oude bekende format.