Tweede seizoen van Dragons’ Den bevestigd met Jort Kelder als presentator

Goed nieuws voor alle liefhebbers van het ondernemersprogramma Dragons’ Den met presentator Sander Schimmelpenninck: er is een vervolgseizoen in aantocht! Dat hebben de makers van het WNL-programma op NPO1 laten weten. De nieuwe presentator wordt Jort Kelder, maar dragons Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen zullen allemaal weer van de partij zijn. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Dragons’ Den seizoen 2!

Waar gaat het verhaal van Dragons’ Den over?

In Dragons’ Den krijgen ondernemers op zoek naar groeigeld de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan een panel van de succesvolste zakenmensen van ons land. De vijf Dragons die klaarzitten om te investeren zijn Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris.

Titel: Dragons’ Den
Soort: Serie
Categorie: TV-programma, Reality
Jaar: 2020
Duur: 2 seizoenen
Cast: Jort Kelder, Sander Schimmelpenninck, Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op NLZIET of op NPO Start

Wanneer en waar kun je Dragons’ Den seizoen 2 op TV en online (terug)kijken?

In een interview met De Ondernemer laat programmamaker Jacco Keyzer van Vincent TV Producties weten dat er een tweede seizoen van Dragons’ Den in aantocht is en dat de eerste aflevering op donderdag 4 maart 2021 te zien zal zijn op de Nederlandse televisie. Het WNL-programma werd afgelopen seizoen getoond op NPO1 en de verwachting is dan ook dat dat dit keer weer het geval zal zijn.

De presentator Sander Schimmelpenninck is dit jaar ingeruild voor Jort Kelder, een typerende wisseling die we ook al kennen van de presentators bij Op1. Overigens is er nog een interessante wijziging die Keyzer mededeelt: “Ik vind het mooi om je te kunnen melden dat we de eerste aanvraag voor een miljoen euro inmiddels al binnen hebben. Inderdaad, dat zijn grotere bedragen dan vorig seizoen. We gaan het dit keer dan ook wat groter aanpakken dan je van ons gewend bent. Waar we voorheen alleen de kleine startups lieten pitchen, is er nu ook plaats voor scale-ups die het geploeter van de beginfase achter de rug hebben en toe zijn aan de volgende stap.”

Mocht je overigens een ondernemer zijn die graag mee zou willen doen aan het volgende seizoen van Dragons’ Den, dan kun je je hier aanmelden voor de selectie.

Komt er een Dragons’ Den seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is enkel bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van het ondernemersprogramma zal volgen. Zodra meer bekend is over de komst of het afketsen van een eventueel derde seizoen, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Dragons’ Den seizoen 2?

Er zijn (nog) geen beelden beschikbaar van het tweede seizoen, maar je kunt wel alvast met video’s van het eerste deel van het programma in de stemming komen voor 4 maart!