Waar kun je de serie Dragons’ Den (2022-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Dragons’ Den (2022) online kijken kunnen. Dit gloednieuwe seizoen van de serie is na twee eerdere sets afleveringen van WNL overgegaan naar een nieuwe streaming locatie. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie Dragons’ Den (2022-) online kijken?

Viaplay➡️ Ga meteen naar Dragons’ Den bij Viaplay. Hier is het nieuwste seizoen van dit programma momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
🔀 NLZIETDe eerste twee seizoenen van de Nederlandse versie van Dragons’ Den kun je hier bij NLZIET kijken via de NPO, maar het nieuwste seizoen uit 2022 is er niet te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Dragons’ Den niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Staat of komt Dragons’ Den op Viaplay?

Naast een groot sportaanbod met onder andere Formule 1, darten en voetbal kun je bij de nieuwe streamingdienst Viaplay ook naar films en series kijken. Het gaat om een mix van internationale content en Nederlandse producties, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Razendsnel na de lancering van de videodienst is de eerste productie al live live gaan.

Viaplay heeft namelijk de uitzendrechten van het TV-programma Dragons’ Den overgekocht, waarin ondernemers de kans krijgen om hun bedrijfsideeën te pitchen aan een panel van gerenommeerde investeerders. Seizoen 1 is vanaf maandag 25 april 2022 te zien op het video on demand-platform.

Bekijk nu Dragons’ Den bij Viaplay 🍿

Staat of komt Dragons’ Den op NLZIET?

Eerdere seizoenen van Dragons’ Den werden nog uitgezonden door de omroep WNL bij de publieke televisiezenders. Daardoor zijn ze via de NPO op NLZIET terug te vinden. Het nieuwste seizoen uit 2022 staat daar echter niet tussen.

Bekijk nu Dragons’ Den bij NLZIET 🍿

Staat of komt Dragons’ Den op Netflix?

Dragons’ Den is niet in het Nederlandse aanbod van Netflix te vinden. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat de serie nu een Viaplay Original is en daardoor enkel en alleen op dat video on demand-platform te streamen is met de nieuwste set afleveringen uit 2022.

Staat of komt Dragons’ Den op NPO Start?

Het aanbod van NPO Start is ook te zien met een abonnement op NLZIET, waardoor we hierboven al aangaven dat je naar Dragons’ Den kunt kijken op deze videodienst. Het gaat wederom om de twee eerdere Nederlandse seizoenen, maar niet de nieuwe afleveringen uit 2022.

Verhaal van Dragons’ Den (2022-)

In elke aflevering moeten de echte ondernemers hun idee pitchen voor vijf self-made zakenveteranen, bekend als ‘The Dragons’. Succesvol zijn in deze omgeving waar veel op het spel staat, kan je leven veranderen.

Streaming informatie over de serie

TitelDragons’ Den
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastWon Yip, Shawn Harris, Pieter Schoen, Manon van Essen, Bas Witvoet

Synopsis: Viaplay / NENT Group