Waar kun je Dragons’ Den online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Dragons’ Den gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Dragons’ Den op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO Plus te zien is op dit moment.

Bekijk Dragons’ Den nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je Dragons’ Den online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal NPO Plus momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma Dragons’ Den over?

In Dragons’ Den krijgen ondernemers op zoek naar groeigeld de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan een panel van de succesvolste zakenmensen van ons land. De vijf Dragons die klaarzitten om te investeren zijn Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Dragons’ Den ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.