Nieuwe afleveringen van Dr. Pimple Popper zijn nu te zien op discovery+

De een heeft er een gruwelijke hekel aan, terwijl de ander er geïntrigeerd naar kan blijven kijken. Dan hebben we het natuurlijk over… filmpjes van het uitknijpen van puisten. Dermatoloog Dr. Sandra Lee is de absolute expert op dit gebied en laat in de serie Dr. Pimple Popper op discovery+ zien hoe zij te werk gaat met de meest extreme gevallen. Het derde seizoen is nu bezig op de streamingdienst en elke week verschijnt een nieuwe aflevering online.

Dr. Pimple Popper op discovery+

Dr. Sandra Lee is een van de meest vooraanstaande dermatologen van Amerika en specialist in het verwijderen van knobbels en cystes. In de serie Dr. Pimple Popper zien we hoe ze precies te werk gaat en hoe ze met haar behandelingen mensen helpt die al lang kampen met extreme uitstulpingen op hun lichaam. Zoals Angelina die zo’n grote knobbel onder haar borst heeft dat het een negatief effect heeft op haar liefdesleven. En Delano, een jongeman met een bult op zijn rug ter grootte van een voetbal. Of Dennis, een man die last heeft van enorme gezwellen op zijn hoofd.

Beroemdheid op Instagram, Facebook en YouTube

De dokter is bij het grote publiek vooral bekend als Dr. Pimple Popper. Ze is begonnen op sociale media onder deze alias en inmiddels heeft ze bijna een miljoen volgers op op Instagram, 3 miljoen volgers op Facebook en ruim 6 miljoen volgers op YouTube! Op sociale media post ze gedetailleerde foto’s en filmpjes van haar werk en in de serie op discovery+ zie je een uitgebreider verhaal rondom de patiënten die ze behandelt.

Nieuwe afleveringen van Dr. Pimple Popper op discovery+ in februari

Inmiddels is het derde seizoen van Dr. Pimple Popper bezig op discovery+. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering van de populaire medische serie online op het video on demand-platform van Discovery en op het moment van schrijven staan er in totaal 6 afleveringen van seizoen 3 online.

Daarnaast kun je de eerste 2 seizoenen natuurlijk ook al bekijken op de streamingdienst. Er zijn heel wat afleveringen beschikbaar en elke episode is goed voor een kijkplezier van drie kwartier, dus er is genoeg content te vinden voor liefhebbers van Dr. Sandra Lee’s werk!

Meer Dr. Pimple Popper op discovery+

Hier houdt het overigens niet mee op. Naast het enorme succes van Dr. Pimple Popper op sociale media, blijken ook haar programma’s op TV en de streamingdienst het zo goed te doen dat er ‘spin-offs’ van zijn gemaakt. Zo zijn de volgende vier series van Dr. Sandra Lee ook gewoon op discovery+ te bekijken.


Details van het programma

Titel: Dr. Pimple Popper
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Reality, Medisch

Het volledige aanbod van films op discovery+ vind je bij de pagina discovery+ aanbod.