Sweet Home Sextuplets op discovery+: het waanzinnige verhaal van Courtney Waldrop’s zesling

Stel je voor: je hebt al drie kinderen door het huis rennen, maar denkt er nog graag ééntje bij te willen nemen. Maar dan krijg je plotseling een zesling! Het overkwam Courtney en Eric Waldrop. Zij worden gevolgd in de TLC-serie Sweet Home Sextuplets, waarvan het nieuwste seizoen vanaf 1 juli 2020 te zien is op discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Discovery+ kijken ✅

Sweet Home Sextuples op Dplay

Het leven van Courtney en Eric Waldrop lijkt dat van een typische familie. Met hun kinderen Sailor en tweeling Wells en Bridge lijden zij een gezellig familiebestaan. Tot blijkt dat Courtney zwanger is. En niet van één kind, maar ook niet van een tweeling of drieling. Er zijn welgeteld zes kinderen onderweg!

Na de geboorte van Blu, Layke, Rawlings, Rayne, River en Tag staat hun leven plotseling volledig op hun kop. De TLC-documentaire Sweet Home Sextuplets volgt de gezelligheid en uitdagingen van een groot gezin.

Seizoen 3 van Sweet Home Sextuplets is 1 juli 2020 begonnen op Dplay

De familie Waldrop is na twee jaar redelijk wat gewend. Maar nu de zesling de leeftijd van ’twee is nee’ heeft bereikt, komen ze voor allerlei nieuwe uitdagingen te staan. Verder hebben de drie oudere kinderen—Sailor, Wells en Bridge—natuurlijk ook behoefte aan aandacht.

Gedurende dit jaar zal de familie ook hun huis voor de tweede keer moeten verlaten voor de vervolgfase van de renovatie van hun huis. Daarop besluiten ze om tijdelijk een ‘mobile home’ te betrekken. Dat is een bittere pil met elf gezinsleden op zo’n kleine ruimte, maar gelukkig lukt het de familie Waldrop wel om hun gezellige familietradities in stand te houden. Zo kunnen we hen bijvoorbeeld volgen tijdens Thanksgiving en Kerstmis in hun nieuwe onderkomen. Bovendien besluiten ze de verjaardag van alle kinderen (die binnen één maand van elkaar jarig zijn) met een groot gezamenlijk feest te vieren. Als dat geen chaos wordt!

Het derde seizoen van Sweet Home Sextuplets is vanaf woensdag 8 juli te zien op TLC met elke week een nieuwe aflevering, maar is via Dplay al vooruit te kijken.

TLC Waldrop Familie Zesling
Bekijk nu de serie Sweet Home Sextuplets op Dplay.

Details van de serie

Titel: Sweet Home Sextuplets
Soort: Serie
Jaar: 2018
Categorie: Drama, Familie, Reality
Duur: 3 seizoenen
IMDb: 6.8 uit 44 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Dplay

Verhaal

De Waldrop-familie kreeg de schok van hun leven toen er een zesling op komst was! Sinds hun 5-koppige familie is uitgegroeid tot 11 personen, is hun leven veel hectischer geworden.

Trailer