‘Downton Abbey: A New Era’ is vanaf nu te huur bij Pathé Thuis

Voor iedereen die Downton Abbey: A New Era gemist heeft in de bioscoop—of hem zo leuk vond dat hij hem opnieuw wil zien—hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag, woensdag 7 september 2022, is de film namelijk te huur bij Pathé Thuis. Eindelijk komt de familie Crawley weer naar je thuisbioscoop!

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Succesvolle vervolgfilm ‘Downton Abbey: A New Era’ nu te zien bij Pathé Thuis

Vanaf 1 september 2022 was het al mogelijk om Downton Abbey: A New Era bij Pathé Thuis te kopen, maar nu kun je hem ook voor een lagere prijs huren, namelijk vanaf €4,99. Deze film is het vervolg op de zes seizoenen van het kostuumdrama Downton Abbey (een van de meest succesvolle series ooit met 3 Golden Globes, 15 Emmy’s en wel 69 Emmy-nominaties) en de in 2019 uitgebrachte eerste Downton Abbey-film.

De familie vertrekt in dit vervolg naar Frankrijk omdat Violet Crawley in het bezit is gekomen van een riante villa. Topacteurs als Maggie Smith, Hugh Bonneville en Jim Carter zijn weer terug voor dit nieuwste deel, dat met een 7,5 op IMDb en een Rotten Tomatoes-score van 86% zeer in de smaak valt. Kijk de trailer vast hieronder.

Marathon mogelijk: het eerste deel van de filmreeks is nu spotgoedkoop te zien

Wil je nou écht helemaal in de Downton Abbey-stemming komen en een marathon houden? Dat kan nu ook! Van 6 t/m 12 september is het eerste deel van de filmreeks, Downton Abbey – De Film (2019), namelijk voor slechts €0,99 te zien bij Pathé Thuis. Zo kost de filmmarathon je maar €5,99.

Drie redenen om deze films te kijken:
1️⃣ Topacteurs als Maggie Smith, Hugh Bonneville en Jim Carter
2️⃣ Van dezelfde schrijver als de bekroonde serie
3️⃣ Uitstekende scores op IMDb (7,4 en 7,5)

Verhaal en informatie van de film

De geliefde acteurs uit de eerste film keren terug en de nieuwe cast bestaat uit o.a.Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. ‘Downton Abbey: A New Era’ wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn).

TitelDownton Abbey: A New Era
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 6 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb7,5 uit 17.000 stemmen
RegisseurSimon Curtis
CastMaggie Smith, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Joanne Froggatt, Michelle Dockery, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.