Netflix hint op terugkomst ‘Downton Abbey’

Via Twitter wist Netflix al vaker te hinten op de terugkomst van nieuwe series, zoals voor The Walking Dead begin deze maand en Jane The Virgin seizoen 4 aankomende maand. Nu komt Netflix Nederland met de volgende hint: het lijkt er op dat Downton Abbey weer nieuw op Netflix Nederland gaat komen! Nadat de serie eerder al online stond op de streamingdienst en erg populair was, lijkt een terugkomst van het kijkcijferkanon niet onwaarschijnlijk.

→ Alle seizoenen van Downton Abbey zijn wel hier te vinden ✅

Waar gaat het verhaal van Downton Abbey over?

Downton Abbey volgt de levens van de Crawley familie en hun bedienden in het Edwardian landhuis van de familie. Het programma begint met het zinken van de Titanic in 1912, wat ervoor zorgt dat de toekomst van Downton Abbey in gevaar komt, als Lord Grantham’s aangenomen erfgenaam (zijn zoon James) en zijn zoon (Patrick), sterven op het schip. Daarmee blijft hij achter zonder mannelijke erfgenaam die na zijn dood de troon kunnen overnemen. Daardoor moet Lord Grantham zoeken naar een nieuwe erfgenaam. Door het verloop van het programma gebeuren meerdere historische evenementen die ertoe leiden dat Lord Grantham in 1914 verklaart dat Groot-Brittanië in oorlog is met Duitsland. Het is het begin van de Eerste Wereldoorlog, die een grote rol zal spelen in de serie.

Op IMDb wordt de serie Downton Abbey beoordeeld met een 8.7 uit 10. Alle seizoenen van Downton Abbey haal je hier.

Wanneer komt Downton Abbey op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Downton Abbey terug op Netflix? De streamingdienst heeft via Twitter gehint op de terugkomst van de serie op Netflix, maar niets is zeker. Oordeel zelf wat het antwoord ‘Als jij er down voor bent, zijn wij dat misschien ook.’ op de vraag ‘Gaat Downton Abbey nog terugkomen op Netflix, ik was nog lang niet klaar?’ betekent!

Welke teaser of trailer is er van Downton Abbey?

Er zijn veel trailers van Downton Abbey beschikbaar. Bekijk hier een geweldige trailer om je in de stemming te brengen voor de topserie!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt Downton Abbey op Netflix Nederland?

Via haar Twitter account heeft Netflix Nederland gehint op de terugkomst van Downton Abbey op Netflix Nederland. Het is niet bekend of en wanneer de serie daadwerkelijk terugkeert op de streamingdienst.Downton Abbey Netflix Nederland